fbpx

Top 5 leukste winkels in Amersfoort-Noord

Morgenster Vintage Emiclaer Amersfoort

TOP 5 LEUKSTE WINKELS IN AMERSFOORT-NOORD

Lekker een dagje shoppen in Amersfoort? Wist je dat er ook buiten het centrum van Amersfoort genoeg te beleven is? Ga bijvoorbeeld op ontdekkingstocht in winkelcentrum Emiclaer.

Hieronder vind je vijf winkels die je zeker niet mag missen tijdens je bezoek in Amersfoort-Noord en die in de buurt van The Blueberry zitten. Zo combineer je shoppen in Amersfoort perfect met een lunch bij The Blueberry en leer je gelijk de leukste winkels kennen. Heb jij nog leuke toevoegingen? Zet het gerust eronder!

Morgenster Vintage Emiclaer Amersfoort

MORGENSTER VINTAGE

Gek op vintage en tweedehands? Bij Morgenster Vintage is het schatzoeken! Rotan stoelen, vintage plantentafeltjes, retro woonaccesoires en zelfs vintage kindermeubels. Welcome to vintage heaven!

Waar vind ik deze winkel: Emiclaerhof 368, 3828 EV Amersfoort

oudshoorn bloemen emiclaer amersfoort

OUDSHOORN BLOEMEN

Zoals ze zelf zeggen: “Wat wij hebben met bloemen, valt met geen pen te beschrijven.” En dat zie je bij deze winkel zeker terug. Ontdek de mooie kleurcombinaties, intense geuren en bijzondere vormen. Heb je iets te vieren? Ga dan zeker langs Oudshoorn Bloemen voor een mooi boeket. Wil je een grappig feitje? The Blueberry zit nu op de oude locatie van Oudshoorn Bloemen en andersom.

Waar vind ik deze winkel: Emiclaerhof 40, 3823 EN Amersfoort

Natuurwinkel Emiclaer Amersfoort

NATUURWINKEL

Ben je fan van goede en gezonde voeding die met respect voor natuur en mens zijn gemaakt? Bij Natuurwinkel in winkelcentrum Emiclaer kun je terecht voor specialistische producten die je vrijwel nergens anders vindt. Onze favorieten? De selectie met theetjes en de seizoenproducten.

Waar vind je deze winkel: De Beurs 61-65, 3823 GA Amersfoort

STUDIO JILL

Dat Studio Jill al bijna even lang bestaat als de meeste van onze medewerkers, vinden we gaaf! Deze winkel heeft maar liefst 7 filialen in regio Amersfoort en is daarmee een echte regio topper. Daarnaast kun je 24/7 terecht om online een outfit te scoren. Ben jij een modebewuste vrouw? Dan weten we zeker dat je hier een outfit scoort waarmee je hip voor de dag komt. Go check it out!

Waar vind ik deze winkel: Emiclaerhof 228, 3823 ET Amersfoort

Boekhandel Riemer Amersfoort Emiclaer

BOEKHANDEL RIEMER

De geur van nieuwe boeken, we betwijfelen of er iets lekkerder ruikt dan dat. Nou misschien onze zelfgebakken taarten en koekjes dan! In 2017 opende Boekhandel Riemer na een grondige verbouwing z’n deuren. De boekenwinkel is voor elke boekenliefhebber een grote ‘snoepwinkel’. Waan je even in een andere wereld waar niks te gek is. Kookboeken, reisboeken en Engelstalige boeken. En nog zoveel meer assortiment dan dat. Er is zelfs een speciale kinderafdeling!

Waar vind ik deze winkel: Emiclaerhof 18, 3823EM Amersfoort