UITVERKOCHT!

Vergeet jezelf en je moeder niet deze Moederdag!

Zondag 10 mei is het zover, Moederdag 2020. Eentje niet zoals alle anderen, want deze Moederdag blijven we thuis vanwege de Corona.

Maar we laten ons niet kisten! We maken er toch wat gezelligs van. We hebben speciaal voor MOEDERDAG heerlijke High Tea To Go Boxen bedacht, met allerlei lekkernijen speciaal in style! 

De boxen zijn verkrijgbaar vanaf 2 personen, voor € 13,50 per persoon. Je geeft zelf aan hieronder voor hoeveel personen je de box wilt ontvangen. 

Naast de lekkernijen die je hier links van ziet, die in de box zitten (alles homemade bij ons in Winkelcentrum Emiclaer, Amersfoort-Noord!), zit er ook een mooie roos in de box en krijg je er een ansichtkaartje bij om zelf een lief berichtje naar jouw moeder te schrijven! 

Speciaal op veler verzoek hebben we ook een mini Sweet Box met glutenvrije (kruisbesmetting kunnen we helaas niet 100% uitsluiten) lekkernijen. Hierin zitten 2 plakjes bananabread, 2 stukjes vegan fudge, 2 stukjes Rocky Road chocolade en 2 dadelballetjes. Deze box kost € 12,-. 

Om het extra feestelijk te maken kan je er een klein flesje Cava bij bestellen voor € 7,50! 

Bestelling doorgeven kan tot en met uiterlijk woensdag 6 mei 2020. Ivm erg veel bestellingen hebben we de aanmeldingen eerder gesloten, vanaf zondag avond 3 mei 22.00 uur is het niet meer mogelijk nieuwe bestellingen te plaatsen. Het kan zijn dat als het hard loopt met de bestellingen, we dit eerder zullen sluiten. Betalingen worden gedaan middels een betaalverzoek per email, die ontvangt u binnen 48 uur na uw bestelling. 
 
Ophalen kan op Moederdag zelf, op onze locatie in Emiclaer (Emiclaerhof 134, naast de AH), tussen 11.00 uur en 14.00 uur (alle tijden tussen 11 en 13.00 uur zijn inmiddels vol, we hebben om die reden 3 tijdblokken toegevoegd aan het einde). Daarbij is het belangrijk dat er voldoende afstand gehouden wordt. We proberen alle bestellingen zo snel mogelijk (maar wel ook zo zorgvuldig mogelijk!) mee te geven. U kunt een voorkeur aangeven van een tijd, het kan wel zijn dat we u alsnog in een ander blok indelen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen binnen een blok. We laten dit dan uiteraard weten.
Helaas is het niet meer mogelijk bestellingen te laten bezorgen, hiervoor hebben we inmiddels onze limiet bereikt.