RERERVEER JOUW TAFEL BIJ THE BLUEBERRY IN DE BINNENSTAD VAN AMERSFOORT

Liever reserveren voor Amersfoort-Noord? Klik hier.

Reserveren voor groepen van 6 personen of meer?
Je hebt dan twee opties om voor te reserveren:

 1. SWEETS & SLIDERS (15 euro pp: Sliders (3 soorten belegde minibroodjes/sandwiches) en diverse (5 soorten) kleine zoete huisgemaakte lekkernijen met vers fruit. Exclusief drankjes, deze bestel je gewoon los van de kaart)
 2. BLUEBERRY BRUNCH (20 euro pp: gedekte tafel met brood, diverse soorten zoet en hartig beleg, fruitsalade, zoete verrassing, scrambled eggs, American Pancakes, glaasje jus en kopje koffie/thee/cappuccino).

Bij beide arrangementen reserveren we de tafel 2 uur voor je gezelschap. Wijzigingen in aantal accepteren we tot de avond ervoor 22.00 uur (per email), daarna wordt het aantal waarvoor gereserveerd is, ook in rekening gebracht.

Met een kleiner gezelschap?
Als je met 2 tot 6 personen wilt komen, hebben we de mogelijkheid te reserveren voor American Breakfast, American Brunch of voor Sweets & Sliders.  Wil je wel met minder dan 6 personen komen, maar weet nog niet wat je wilt, dan kan je hier ook een tafel reserveren. Je kan ook gewoon binnenlopen op onze vestiging! Meestal is er (redelijk snel) een plekje. Je kan altijd even bellen op de dag zelf naar 033-7520226 om te vragen wat de drukte is die we verwachten.

American ontbijt The Blueberry Amersfoort

Veel gestelde vragen

 • Kan ik met een rolstoel terecht?
  Door het knusse karakter van dit historische pand in de binnenstad zijn wij helaas niet toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. De meeste zitplaatsen bevinden zich tevens op de bovenverdieping die alleen middels een reguliere trap toegankelijk is. Bij lekker weer hebben we ons terras uitstaan. Uiteraard is er buiten dan alle ruimte voor rolstoelen en kinderwagens.
 • Hebben jullie faciliteiten voor kinderen?
  Helaas hebben we op deze locatie geen aparte kinderspeelhoek. We hebben wel een apart kids menu, zodat ze wel kunnen meegenieten van al het lekkers.
 • Ik heb last van een allergie, kunnen jullie daar wat mee? 
  We hebben allerlei dingen op onze kaart staan die lactose/gluten/ei-vrij zijn, maar kunnen nooit 100% garanderen dat er geen kruisbesmetting plaatsvindt, aangezien we wel veel werken met producten waarin lactose/gluten/ei in voorkomen. Onze allergenenkaart vind je op de pagina met het menu, qua vragen over het gebak kan je ter plekke op de locatie terecht.
Fien Vermeulen
The Blueberry webshop taart cake Amersfoort

Je vindt The Blueberry op Hof 21, tegenover de St. Joriskerk, op het grote plein in het centrum van Amersfoort.