Even heerlijk koffie drinken bij ons in Amersfoort met huisgemaakte taart, of misschien kom je wel voor een vegan ontbijt of lunch?
Voor iedereen hebben wij wel wat op onze menukaart staan. 

American ontbijt The Blueberry Amersfoort

Veel gestelde vragen

 • Kan ik met een rolstoel of kinderwagen terecht?
  Door het knusse karakter van dit historische pand in de binnenstad zijn wij helaas niet toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. De meeste zitplaatsen bevinden zich tevens op de bovenverdieping die alleen middels een reguliere trap toegankelijk is. Bij lekker weer hebben we ons terras uitstaan. Uiteraard is er buiten dan alle ruimte voor rolstoelen en kinderwagens.
 • Hebben jullie faciliteiten voor kinderen?
  Helaas hebben we op deze locatie geen aparte kinderspeelhoek. We hebben wel een apart kids menu, zodat ze wel kunnen meegenieten van al het lekkers.
 • Ik heb last van een allergie, kunnen jullie daar wat mee? 
  We hebben allerlei dingen op onze kaart staan die lactose/gluten/ei-vrij zijn, zo kun je ook heerlijk glutenvrij lunchen bij ons in Amersfoort, maar kunnen nooit 100% garanderen dat er geen kruisbesmetting plaatsvindt, aangezien we wel veel werken met producten waarin lactose/gluten/ei in voorkomen. Onze allergenenkaart vind je op de pagina met het menu, qua vragen over het gebak kan je ter plekke op de locatie terecht.
 • Waar kan ik het beste parkeren?
  Parkeren doe je in 1 van de parkeergarages in het centrum, bijvoorbeeld in de Flintplein parkeergarage, de Q park centrum Mondriaan (onder de Plus supermarkt) of de Beestenmarkt parkeergarage. Allen hebben vergelijkbare tarieven en zijn op ongeveer 10 minuten loopafstand van ons gelegen. Gratis parkeren is in de binnenstad helaas nergens mogelijk binnen de stadsring.
 • Hebben jullie ook een vega/vegan assortiment?
  Dat hebben we zeker, je kunt bij ons heerlijk vegan lunchen in Amersfoort. We hebben diverse mogelijkheden. Kijk vooral even op onze kaart hier
 • Nog geen antwoord gevonden op je vraag? Misschien vind je op deze pagina het juiste antwoord.

Je vindt The Blueberry op Hof 21, tegenover de St. Joriskerk, op het grote plein in het centrum van Amersfoort.