Even heerlijk koffie drinken bij ons in Nijkerk met huisgemaakte taart,
of misschien kom je wel voor een ontbijt of lunch bij ons in Nijkerk?
Voor iedereen hebben wij wel wat op onze menukaart staan. 

Veel gestelde vragen

 • Kan ik met een rolstoel of kinderwagen terecht?
  Deze locatie is rolstoel en kinderwagen toegankelijk, wel is het gezien de opstelling zeker belangrijk vooraf dit bij je reservering te vermelden, zodat we er rekening mee kunnen houden. Onze toilet is niet volledig rolstoel toegankelijk. 
 • Hebben jullie faciliteiten voor kinderen?
  We hebben op deze locatie een leuke kidshoek met kinderkeukentje en speelgoed. Wel belangrijk om toezicht te houden op eigen kids uiteraard. Verder hebben we een kids menu. Er zijn 4 kinderstoelen aanwezig, deze kan je niet reserveren. Ook hebben we plek om baby’s te verschonen in onze toilet. 
 • Ik heb last van een allergie, kunnen jullie daar wat mee? 
  We hebben allerlei dingen op onze kaart staan die lactose/gluten/ei-vrij zijn, maar kunnen nooit 100% garanderen dat er geen kruisbesmetting plaatsvindt, aangezien we wel veel werken met producten waarin lactose/gluten/ei in voorkomen. Onze allergenenkaart vind je op de pagina met het menu, qua vragen over het gebak kan je ter plekke op de locatie terecht.
 • Waar kan ik het beste parkeren?
  Bij het Gemeentehuis in Nijkerk kan je gratis parkeren, dat is op een paar minuutjes loopafstand. Verder is Parkeergarage de Bonte Koe heel dichtbij. Hier parkeer je op zondag gratis en op de andere dagen kost dit 0,90 euro per uur. 
 • Hebben jullie ook een vega/vegan assortiment?
  Dat hebben we zeker, je kunt bij ons heerlijk vegan lunchen. We hebben diverse mogelijkheden. Kijk vooral even op onze kaart hier
 • Kan ik ook met een grote groep komen?
  Jazeker! Speciaal voor groepen vanaf 6 personen hebben wij verschillende arrangementen samengesteld. Deze zijn online te reserveren. 
  Wil je in het weekend met een grote groep komen? Mail dan eerst even naar info@theblueberry.nl 
 • Nog geen antwoord gevonden op je vraag? Misschien vind je op deze pagina het juiste antwoord.

Je vindt The Blueberry Nijkerk op Verlaat 18, op de hoek van het Plein in het oude centrum van Nijkerk. We zitten naast Verhoog. Genoeg leuks te ontdekken in Nijkerk, het barst hier van de schattige boetiekjes, gezellige horeca en leuke wandelroutes.