Mededelingen betreft opening
Onderstaande geldt vanaf 5 juni 2021

 • Op de dagen dat we open zijn, staat bij lekker weer het terras uit tijdens onze openingstijden. ‘S ochtends vroeg kan het zijn dat we nog even bezig zijn de puntjes op de i te zetten!
 • Tafels zijn voor maximaal 4 personen, tenzij het gaat om een huishouden, dan hebben we binnen maximaal plek voor 5, buiten hebben we geen grotere tafels reserveerbaar. .
 • De keuken is dagelijks geopend tot 16.00 uur.
 • Reserveren is mogelijk vanaf zaterdag 5 juni, je reserveert voor de ruimte die je kiest. Bij een arrangement zoals American Breakfast of Sweets & Sliders reserveert het systeem automatisch binnen. Mocht je toch dit willen op het terras, kies dan “reservering terras” en zet bij de notities welk arrangement je zou willen.
 • We hebben parasols, waardoor we bij een klein spatje regen nog steeds wel een redelijk droog plekje kunnen bieden. Mocht je een tafel op het terras gereserveerd hebben, en deze naar binnen willen wijzigen vanwege weersverwachting, neem dan tijdig (minimaal een uur van te voren) even contact op telefonisch.
 • Mocht je al een bestelling hebben gedaan, maar het begint ineens te regenen, dan pakken we je bestelling voor je in, zodat je deze To Go kan meenemen. Is je bestelling nog niet in de maak, dan mag je deze kosteloos annuleren. Overleg hierover wel even met de bediening! Mocht er plek zijn binnen, dan kan je natuurlijk in overleg daarheen verplaatsen.
 • To Go meenemen kan nog steeds binnen openingstijden. Bestellen voor afhalen kan via www.theblueberry.nl/bestellen  Bezorgen doen we helaas op het moment niet, tenzij bijvoorbeeld voor bedrijven.

Je vindt The Blueberry op Emiclaerhof 134 in winkelcentrum Emiclaer (wijk Kattenbroek in Amersfoort). We zitten schuin tegenover de Albert Heijn (neem dan ook gerust iets lekkers bij ons mee als je boodschappen haalt.)

Veel gestelde vragen

 • Kan ik met een rolstoel of kinderwagen terecht?
  Deze locatie is rolstoel en kinderwagen toegankelijk, wel is het gezien de opstelling zeker belangrijk vooraf dit bij je reservering te vermelden, zodat we er rekening mee kunnen houden. Onze toilet is niet volledig rolstoel toegankelijk. 
 • Hebben jullie faciliteiten voor kinderen?
  We hebben op deze locatie een leuke kidshoek, deze is op dit moment nog even niet toegankelijk ivm de coronaregels. Hopelijk kan deze snel weer open. Verder hebben we een kids menu, met ook een leuke kleurplaat. Er zijn 2 kinderstoelen aanwezig, deze kan je niet reserveren. Ook hebben we plek om baby’s te verschonen in onze toilet. 
 • Ik heb last van een allergie, kunnen jullie daar wat mee? 
  We hebben allerlei dingen op onze kaart staan die lactose/gluten/ei-vrij zijn, maar kunnen nooit 100% garanderen dat er geen kruisbesmetting plaatsvindt, aangezien we wel veel werken met producten waarin lactose/gluten/ei in voorkomen. Onze allergenenkaart vind je op de pagina met het menu, qua vragen over het gebak kan je ter plekke op de locatie terecht.
 • Waar kan ik het beste parkeren?
  In Winkelcentrum Emiclaer kan je gratis parkeren. Er is een parkeergarage die gratis toegankelijk is, en aan de achterzijde van het winkelcentrum vind je een grote parkeerplaats. Met name op donderdagochtend, wanneer er markt is, is deze vaak druk bezet, dan kan je het beste doorrijden naar de parkeergarage, of “Weegsteen 1” invoeren in je navigatie, dan kom je op de kleine parkeerplaats aan de andere kant van het winkelcentrum uit. 
 • Hebben jullie ook een vega/vegan assortiment?
  Dat hebben we zeker, we hebben diverse mogelijkheden. Kijk vooral even op onze kaart hier