RESERVEER JOUW TAFEL BIJ THE BLUEBERRY IN AMERSFOORT-NOORD (WINKELCENTRUM EMICLAER)

Liever reserveren voor Amersfoort binnenstad? Klik hier.

Reserveren voor groepen van 6 personen of meer.
Je hebt verschillende opties om voor te reserveren. Bekijk hier de PDF met alle groepsarrangementen.

Wijzigingen in aantal accepteren we tot de avond ervoor 22.00 uur (per e-mail) , daarna wordt het aantal waarvoor gereserveerd is, ook in rekening gebracht.

Met een kleiner gezelschap?
Als je met een gezelschap van 2-6 personen bent, dan kan je reserveren voor American Breakfast of Sweets & Sliders. Los van de kaart kiezen kan ook. Je kan ook gewoon binnenlopen op onze vestiging! Meestal is er (redelijk snel) een plekje. Je kan altijd even bellen op de dag zelf naar 033-750 5544 om te vragen wat de drukte is die we verwachtten.

Veel gestelde vragen

 • Kan ik met een rolstoel terecht?
  Onze locatie is wel toegankelijk voor rolstoelen, alleen onze toiletten helaas niet.
 • Hebben jullie faciliteiten voor kinderen?
  Uiteraard is iedereen van harte welkom. We hebben zelfs een kids menukaart. Ook hebben we drie kinderstoelen, maar deze kunnen niet worden gereserveerd. Verder hebben we alleen op deze locatie een kinderspeelkeuken de “Mini Blueberry” waar enkele kinderen onder ouderlijk toezicht kunnen spelen. Ook is er verschoonruimte in de toilet. Kinderwagens zijn beperkt mogelijk in de ruimte binnen, afhankelijk van de drukte. In de zomer hebben we terras, en zijn we gelukkig minder beperkt in onze ruimte dan binnen 🙂 We hopen op je begrip!
 • Accepteren jullie cadeaubonnen?
  We accepteren geen cadeaubonnen op deze locatie, behalve uiteraard die van onszelf 🙂 Die zijn ook te koop op onze beide locaties!
 • Ik heb last van een allergie, kunnen jullie daar wat mee? 
  We hebben allerlei dingen op onze kaart staan die lactose/gluten/ei-vrij zijn, maar kunnen nooit 100% garanderen dat er geen kruisbesmetting plaatsvindt, aangezien we wel veel werken met producten waarin lactose/gluten/ei in voorkomen. Onze allergenenkaart vind je op de pagina met het menu, qua vragen over het gebak kan je ter plekke op de locatie terecht.

Je vindt The Blueberry op Emiclaerhof 134 in winkelcentrum Emiclaer (wijk Kattenbroek in Amersfoort). We zitten schuin tegenover de Albert Heijn (neem dan ook gerust iets lekkers bij ons mee als je boodschappen haalt.)