Even heerlijk koffie drinken bij ons in Amersfoort met huisgemaakte taart,
of misschien kom je wel voor een ontbijt of lunch bij ons op Emiclaer?
Voor iedereen hebben wij wel wat op onze menukaart staan. 

Veel gestelde vragen

 • Kan ik met een rolstoel of kinderwagen terecht?
  Deze locatie is rolstoel en kinderwagen toegankelijk, wel is het gezien de opstelling zeker belangrijk vooraf dit bij je reservering te vermelden, zodat we er rekening mee kunnen houden. Onze toilet is niet volledig rolstoel toegankelijk. 
 • Hebben jullie faciliteiten voor kinderen?
  We hebben op deze locatie een leuke kidshoek. Verder hebben we een kids menu en ook een leuke kleurplaat. Er zijn voldoende kinderstoelen aanwezig (graag even aangeven bij het reserveren dat je er gebruik van wilt maken) en ook hebben we plek om baby’s te verschonen in onze toilet. 
 • Ik heb last van een allergie, kunnen jullie daar wat mee? 
  We hebben allerlei dingen op onze kaart staan die lactose/gluten/ei-vrij zijn, maar kunnen nooit 100% garanderen dat er geen kruisbesmetting plaatsvindt, aangezien we wel veel werken met producten waarin lactose/gluten/ei in voorkomen. Onze allergenenkaart vind je op de pagina met het menu, qua vragen over het gebak kan je ter plekke op de locatie terecht.
 • Waar kan ik het beste parkeren?
  In Winkelcentrum Emiclaer kan je gratis parkeren. Er is een parkeergarage die gratis toegankelijk is, en aan de achterzijde van het winkelcentrum vind je een grote parkeerplaats. Met name op donderdagochtend, wanneer er markt is, is deze vaak druk bezet, dan kan je het beste doorrijden naar de parkeergarage, of “Weegsteen 1” invoeren in je navigatie, dan kom je op de kleine parkeerplaats aan de andere kant van het winkelcentrum uit. 
 • Hebben jullie ook een vega/vegan assortiment?
  Dat hebben we zeker, je kunt bij ons heerlijk vegan lunchen in Amersfoort. We hebben diverse mogelijkheden. Kijk vooral even op onze kaart hier
 • Nog geen antwoord gevonden op je vraag? Misschien vind je op deze pagina het juiste antwoord.

Je vindt The Blueberry op Emiclaerhof 134 in winkelcentrum Emiclaer (wijk Kattenbroek in Amersfoort). We zitten naast de Albert Heijn (neem dan ook gerust iets lekkers bij ons mee als je boodschappen haalt.)