VEELGESTELDE VRAGEN

Op deze pagina vind je de meest gestelde vragen en de antwoorden erop!

Ja zeker! Graag zelfs! Op alle drie onze locaties kan je een tafel reserveren. Dit doe je eenvoudig via www.theblueberry.nl/reserveren , kies vervolgens je locatie en je krijgt een pop-up van onze reserveringsmodule. Op de dag zelf kan je vanaf openingstijd meestal helaas niet meer via de site reserveren. Je kan eventueel bellen naar de locatie of er nog mogelijkheden zijn om te reserveren. Ook het nummer van de locatie vind je onder bovenstaande link.

Ja zeker! We zijn gek op kinderen! Onze locaties op Amersfoort-Noord (Winkelcentrum Emiclaer) en Nijkerk Centrum zijn beiden zeer geschikt om met kinderen te komen. We hebben hier ook een speelkeukentje voor de kids, zodat ze lekker hun gang kunnen gaan. Ook zijn er kinderstoelen beschikbaar en hebben we kleurplaten. Op onze menukaart vind je op de achterkant een speciaal kids menu. De menukaart vind je ook hier www.theblueberry.nl/menukaart .

Onze locatie in Amersfoort-Centrum is helaas niet zo geschikt om met kleine kinderen te komen. We hebben op de begane grond bijna geen zitplaatsen en je kan hier ook moeilijk een kinderwagen kwijt. We hebben wel wat spelletjes staan, maar niet echt een speelhoek of iets dergelijks. In de zomer kan je hier natuurlijk wel heerlijk op het plein spelen bij het terras!

Onze locaties in Amersfoort-Noord (winkelcentrum Emiclaer) en Nijkerk zijn beiden zeer toegankelijk om ook met een rolstoel fijn te kunnen verblijven. De toiletten zijn niet geheel rolstoelvriendelijk helaas.

Ja hoor, we zijn ook dol op hondjes! Natuurlijk wel zo lang het hondje zich ook lief gedraagt naar ons en mede gasten, dus zolang niemand er last van heeft, van harte welkom! We brengen ook graag een bakje water voor jouw lievelingsdier. In Winkelcentrum Emiclaer zijn officieel honden niet toegestaan in het voetgangersgebied, maar eerlijk gezegd hebben we nog nooit gezien dat hierop gehandhaafd wordt.

De menukaart vind je snel op www.theblueberry.nl/menukaart . You can find the English version here www.theblueberry.nl/menu-english 

Onze allergenenkaart vind je hier https://allergenen.sho-horeca.nl/kaart/TheBlueberry . Let op, we bakken alles zelf op onze locaties qua gebak/lekkernijen, wat ervoor zorgt dat we kruisbesmetting met gluten/noten/melk/ei nooit 100% kunnen uitsluiten, maar we wel zo zorgvuldig mogelijk ons best doen om dit te voorkomen uiteraard. Mag je geen gluten, melk of ei, ben je vegetariër of veganist? Dan hebben we zeker voor jou verschillende opties bij ons op de menukaart staan. Op de menukaart zelf in het boekje op de locaties, kan je ook door middel van iconen zien wat je wel en niet mag (vega/vegan/lactosevrij staan vermeld).

Ja zeker kan dat! We hebben hele leuke cadeaubonnen die online te besteden zijn, maar ook op alle locaties! Hoe fijn is dat?! Een mooi pasje die je ook in meerdere keren kan besteden. Op onze locaties koop je ‘m eenvoudig en wil je er bijvoorbeeld voor een heel aantal mensen laten opsturen of een leuk pakketje laten samenstellen, mail dan gerust even naar info@theblueberry.nl voor de mogelijkheden! 

We krijgen vaak de vraag of je bij ons terecht kan met een groep voor bijvoorbeeld een babyshower, vrijgezellenfeestje of een teamuitje. Voor ontbijt en lunch hebben we hier speciale arrangementen voor samengesteld. Deze kan je opvragen via info@theblueberry.nl

We hebben ongeveer de volgende mogelijkheden:

  • Amersfoort-Centrum: doordeweeks mogelijkheden voor groepen tot 20 personen, in het weekend nemen we geen groepsreserveringen aan vanaf 8 personen. 
  • Amersfoort-Noord: Doordeweeks en in het weekend mogelijkheden voor groepen tot circa 30 personen. 
  • Nijkerk Centrum: Doordeweeks en in het weekend mogelijkheden voor groepen tot circa 30 personen, in overleg is het hier ook mogelijk om de hele zaak af te huren voor een grote groep, dan is er voor circa 50 personen plek. 

Wil je echt een leuk dagje uit, dan hebben we in Nijkerk ook de mogelijkheid een combi uitje te doen met workshops. Bekijk www.theblueberry.nl/groepsuitjes-nijkerk voor de mogelijkheden en reserveringen.

Ook verzorgen we graag de catering voor jouw groep, bij jou thuis of op een andere locatie! Voor bijvoorbeeld een bruiloft, familie uitje of zakelijke bijeenkomst kunnen wij jouw ontbijt, lunch of zoet buffet (Sweet Table) verzorgen! Bekijk hiervoor de mogelijkheden op www.theblueberrykitchen.nl of neem contact op via mail of telefoon 06-39415975 (bij geen gehoor, mail info@theblueberrykitchen.nl)

We verzenden graag jouw lekkernijen via post door heel Nederland! We hebben diverse leuke pakketjes samengesteld met brievenbus lekkers. Denk bijvoorbeeld aan brownies, blueberry bars en blondies! Ook hebben we een heus High Tea pakketje voor in de brievenbus! Je vindt ze allemaal hier https://www.theblueberry.nl/zoetepost/ 

Hiervoor zijn ook zakelijke mogelijkheden. We maken graag een leuk kaartje op maat voor jouw speciale gelegenheid als je wat grotere aantallen laat verzenden door ons.

We hebben op de High Tea een eigen leuke variatie gemaakt, de American Tea! Natuurlijk met ons lekkere huisgemaakte Amerikaanse gebak, maar ook heerlijke goed belegde sandwiches horen erbij. Daarnaast krijg je ook nog scones en twee grote koppen thee (of koffie!) en een heerlijke smoothie van de dag. Een reservering maak je eenvoudig en snel via www.theblueberry.nl/reserveren en kies je locatie waar je dit wilt doen!

Alle moeders verzamelen! Want jawel, we bieden ook de mogelijkheid aan je babyshower bij ons te vieren. We reserveren een tafel voor 2 uur voor jouw gezelschap, waar je onder het genot van een heerlijke American Tea jouw feestje viert. Vanaf 8 personen brengen we ook graag een kleurthema aan bij een aantal zoete lekkernijen als je dit wenst! Mail ons dan even of bel de locatie om dit even af te stemmen. Geef je nog wat leuke prikkertjes af bij de balie, dan steken we die graag voor je in de sandwiches om het wat extra leuk te maken! Ohja, wil je s.v.p. de confetti thuislaten 🙂

Wil je jouw verjaardag vieren bij ons, of iemand anders verjaardag vieren? Dat kan natuurlijk, geef even aan bij je reservering dat het gaat om een verjaardag en we zorgen voor een leuke zoete verrassing en een kaarsje! Als jullie dan zelf nog even een leuk liedje zingen, dan is het feest compleet! Reserveren doe je via www.theblueberry.nl/reserveren Ben je met een grote groep, dan maken we graag een arrangement op maat voor jou en je gezelschap. Mail even naar info@theblueberry.nl voor de mogelijkheden.

Absoluut! In onze eigen The Blueberry Kitchen maken we jouw bestellingen graag! Van heerlijke Red Velvet taart, Carrot Cake of Rainbowcake tot cupcakes, brownies en macarons, we hebben het allemaal. Als klapper op de vuurpijl nog onze ‘ontwerp je eigen taart”, waar je jouw ideale taart helemaal zelf kan samenstellen inclusief bijvoorbeeld een leuke foto of plaatje bovenop! Wel belangrijk dat je even tijdig besteld, want met name in de weekenden is het aardig druk! Bestellen kan via www.theblueberry.nl/shop .

Wil je een grote bestelling doen voor bijvoorbeeld een bruiloft of een groot gezelschap, neem dan even tijdig contact op via info@theblueberrykitchen.nl of bel op doordeweekse dagen 06-39415975

Goeie vraag! We geven je hieronder even wat tips voor parkeren bij onze locaties in de buurt.

The Blueberry Amersfoort-Centrum: Het centrum van Amersfoort is autovrij, je bent voor parkeren met de auto dus aangewezen op de parkeergarages in de buurt. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor Parkeergarage Flintplein, De Beestenmarkt of de Koestraat Parkeergarage, deze zijn alle drie ongeveer op 10 minuten loopafstand van onze locatie in binnenstad Amersfoort. Meer informatie vind je hier https://amersfoort.parkeerservice.nl/parkeren-in-garages/parkeergarages/ .

Parkeren van je fiets kan je het dichtste bij Fietsenstalling Kamperbinnenpoort (hoek Muurhuizen-Langestraat). 

The Blueberry Amersfoort-Noord (Winkelcentrum Emiclaer): Hier parkeer je op dit moment (nog) gratis in de parkeergarage van het winkelcentrum zelf, op de grote parkeerplaats aan het Masker en op de kleine parkeerplaats bij de Weegsteen. Meer informatie over het winkelcentrum en parkeren vind je hier https://www.emiclaer.nl/ 

The Blueberry Nijkerk Centrum: Bij de parkeerplaats bij het Gemeentehuis van Nijkerk kan je gratis parkeren, vanaf hier loop je in ongeveer 5 minuten naar onze locatie in het centrum toe. Betaald parkeren kan ik parkeergarage De Bonte koe op enkele minuten van ons vandaan. Op zondag kan je gratis parkeren, zowel in de parkeergarage, als in de omliggende straten van het centrum. Meer informatie over parkeren in Nijkerk vind je hier https://nijkerk.parkeerservice.nl/parkeren-op-straat/betaald-parkeren/