Vaderdag Pakket besteld? Lisette vertelt je hieronder hoe je het Sloppy Joe broodje perfect klaarmaakt aanstaande zondag! 

UITVERKOCHT

WIJ WETEN WAAR JE PA BLIJ MEE MAAKT DEZE VADERDAG!

Zondag 21 juni is het zover, Vaderdag 2020. Tijdens deze Corona tijd extra belangrijk om die vaders eens goed in het zonnetje te zetten. Hoe kan dat beter dan met lekkers van The Blueberry?!

Voor deze Vaderdag hebben wij een heerlijk pakketje samengesteld, waarmee je zelf een heerlijke lunch op tafel zet voor jouw man/lief/opa/vader of elke man die dit eventjes verdient. 

De boxen zijn verkrijgbaar vanaf 2 personen, voor € 15,- per persoon. Je geeft zelf aan hieronder voor hoeveel personen je de box wilt ontvangen. 

In de doos vind je alles om zelf heerlijke Sloppy Joe’s (af) te maken! Het moeilijke werk hebben we al voor je gedaan, de broodjes vers gebakken door Proof Bakery naar ons eigen speciale prijswinnende recept, het befaamde Sloppy Joe mengsel (lekkerste broodje 2020 op de Horecava gewonnen!!) vind je natuurlijk al klaar, en alle ingrediënten om het verder helemaal af te maken (zoals cheddar, mosterdmayo, jalapeno’s, augurk en sla). Uiteraard laten we je niet aan je lot over, er zit een beschrijving bij hoe je het moet maken, en daarnaast maken we voor jou een filmpje zodat je ook de kunst nog even af kan kijken van Lisette!

Naast de Sloppy Joe vind je ook limited edition Cheesecake in de box, voor het aantal personen waarvoor jij bestelt! Reken er maar op dat dit een heerlijke afsluiting is voor jouw lunch!

En als klap op de vuurpijl natuurlijk een heerlijke smoothie, om het helemaal compleet te maken.

Als je wilt, kan je deze box ook vegetarisch bestellen. De cheddar is wel van dierlijk stremsel. Deels vega en deels niet vega is helaas niet mogelijk! Met verdere dieetwensen kunnen we helaas geen rekening houden in dit pakket.

Wil je nog een heerlijk zakje Rocky Road erbij bestellen? Dat kan! Voor € 5,- krijg je een heerlijk zakje gemengde Rocky Road!

Bestelling doorgeven kan tot en met uiterlijk woensdag 17 juni
We hebben een limiet gesteld aan het aantal bestellingen, namelijk maximaal voor 300 personen. Mochten we dit aantal eerder bereiken dan 17 juni, dan sluiten de lijnen eerder! 
 
Ophalen kan op Vaderdag zelf, op onze locatie in Emiclaer (Emiclaerhof 134, naast de AH) en onze locatie in het centrum van Amersfoort (op de Hof 21) tussen 10.00 uur en 13.00 uur . Daarbij is het belangrijk dat er voldoende afstand gehouden wordt. We proberen alle bestellingen zo snel mogelijk (maar wel ook zo zorgvuldig mogelijk!) mee te geven. U kunt een voorkeur aangeven van een tijd, het kan wel zijn dat we u alsnog in een ander blok indelen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen binnen een blok. We laten dit dan uiteraard weten.
Helaas is het niet mogelijk bestellingen te laten bezorgen.