WE WANT YOU
IN THE BLUEBERRY CREW!

Bij The Blueberry werken we met een eigen functieprofiel systeem.

Hierin maken we onderscheid tussen de volgende 5 functies: Starter (inwerkperiode), Junior (ingewerkte collega), Senior (ruime ervaring binnen het bedrijf), Teamlead (eindverantwoordelijk van een dag/dienst) en de Storemanager.

Hieronder zie je onze openstaande vacatures. Mocht je een open sollicitatie voor een andere functie willen sturen, stuur dan een mail met CV (voorzien van foto), motivatie en beschikbaarheid naar personeel@theblueberry.nl

Over The Blueberry

The Blueberry is een American inspired horecazaak in Amersfoort en Nijkerk (medio oktober 2022 opent onze vestiging in Nijkerk). Smaakbeleving en gastvrijheid staat op onze vestigingen centraal. Van homemade cupcakes, torenhoge kleurrijke taarten, smeuïge brownies tot knapperige koekjes, de vitrine staat er vol mee. 

Naast een uitgebreid zoet assortiment, kun je bij The Blueberry terecht voor dik belegde sandwiches op ambachtelijke brood met daarbij een goede kop koffie, thee, smoothie of milkshake. En sinds kort is er ook een webshop met diverse lekkernijen om thuis op te peuzelen en bestel je eenvoudig catering voor thuis of op kantoor.

SENIOR KITCHEN 
Keukenmedewerker ontbijt-lunchkok

Verlaat 18, Nijkerk

Voor onze vestiging in het centrum van Nijkerk zijn we op zoek naar uitbreiding van het vaste team. Heb jij een passie voor horeca en zie jij jouw toekomst in gastvrijheid, dan is deze functie wellicht wat voor jou.
We zijn hiervoor op zoek naar iemand met ervaring in de keuken. Bijvoorbeeld in de catering, of in een restaurant of lunchroom. We hebben op dit moment circa 1-3 dagen ruimte in het keukenteam, waarvan de zondag in elk geval de vaste werkdag wordt. Naast de zondag zijn vragen we flexibel inzetbaarheid minimaal 2 doordeweekse dagen (di t/m vrij).
Wil je meer werken, dan kunnen we deze uren eventueel aanvullen met uren op onze andere locaties als je ook bereid bent naar Amersfoort te reizen.

Hou je van gestructureerd en schoon werken, kan je goed aanpakken en  sta je te trappen om aan de slag te gaan? Solliciteer dan nu, dan ben je verzekerd van een afwisselende baan in een super gezellig team op een super leuke plek in het midden van Nijkerk. 

Binnen deze functie is er ruimte voor ontwikkeling en groei. 

Aantal uren: 7-24 uur min/max.

Werkdagen: Wisselend, flexibel inzetbaar, we streven ernaar alle medewerkers maximaal 1 dag in het weekend in te zetten, in dit geval zijn we specifiek op zoek naar een collega voor op de zondagen (9.30-17.30u). Daarnaast is het belangrijk dat je in de zomervakantie minimaal 4 weken beschikbaar bent en ook na de zomer onderdeel wilt blijven van ons vaste team. 

Werktijden: Wisselend per dag, maar altijd tussen 8.30-18 uur

Benodigde ervaring: We zijn voor deze functie op zoek naar iemand met ervaring in de horeca. Bij voorkeur kan jij al overweg met keukenmachines, een fornuis en messen en heb je basiskennis van koken en bakken. We zoeken iemand die snel z’n weg leert kennen bij ons in de keuken, en na kort inwerkprogramma zelfstandig aan de slag kan.

Locatie:Verlaat 18 in Nijkerk zal de basis worden, maar indien nodig kan je ook op andere filialen ingezet worden

Benodigde vaardigheden: Snelheid, netjes en schoon werken, goed kunnen samenwerken, plezier in het bezig zijn met het klaarmaken van eten, positieve instelling, gemotiveerd en initiatiefrijk.

Gezocht per: direct 

Solliciteren? Mail je CV, motivatie en beschikbaarheid naar info@theblueberry.nl

JUNIOR keukenmedewerker
Oproepkracht weekenden/vakanties

Nijkerk, verlaat 18

Aantal uren: 0 uren contract, we vragen minimaal 1 dag in het weekend beschikbaarheid, kan je meer werken? Dan is dat mooi meegenomen!

Werkdagen: Wisselend, flexibel inzetbaar, minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar (op zondag) + in de vakanties/feestdagen.

Werktijden: Wisselend per dag, maar altijd tussen 08.00 -18.00 uur, dus ‘s avonds lekker vrij!

Benodigde ervaring: Geen! Heb je wel al ervaring in de keuken, dan is dit alleen maar een pre!

Minimale leeftijd: 16 jaar

Benodigde vaardigheden: Snelheid, netjes en schoon werken, goed kunnen samenwerken, plezier in het bezig zijn met het klaarmaken van eten, gemotiveerd en initiatiefrijk. We leren je zo snel mogelijk hoe je verschillende ontbijt en lunchgerechten klaarmaakt, hoe je goed assisteert in de keuken, hoe je een en ander goed schoonhoudt en hoe je het beste de afwas kan doen. Wie weet heb jij ook baktalent, en bak jij wel de lekkerste taartjes.

Gezocht per: direct

Mail je CV, beschikbaarheid en motivatie naar info@theblueberry.nl

 

STARTER 

Oproepkrachten bediening

Verlaat 18, Nijkerk

Voor op onze locatie in Nijkerk zijn wij op zoek naar oproepkrachten ter aanvulling van ons vaste team. Voor deze functie is geen ervaring vereist en leren we je graag de kneepjes van het vak. Minimale leeftijd voor deze functie is 16 jaar. Je begint in de bediening als starter en kan in de loop van de tijd verder doorgroeien naar Junior en Senior medewerker. Je leert dan bijvoorbeeld ook smoothies maken en omgaan met de espressomachine.

Binnen deze functie is er ruimte voor ontwikkeling en groei.

Aantal uren: Oproepkracht, 0 uren contract. We maken roosters vooruit en zoeken mensen die minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar zijn. Ben je meer dagen beschikbaar, dan kan je ook zeker solliciteren! 

In de zomervakantie dien je minimaal 3 weken beschikbaar te zijn, ook zoeken we nu expliciet collega’s die ook na de zomervakantie nog beschikbaar zijn om als oproepkracht in de weekenden/vakanties/feestdagen te blijven werken.

Werkdagen: Wisselend, flexibel inzetbaar, we streven ernaar alle medewerkers maximaal 1 dag in het weekend in te zetten (tenzij je meer wilt, dan is dat vaak ook mogelijk!). Op dit moment zijn we op zoek naar collega’s die in elk geval op zondag (de hele dag) beschikbaar zijn.

Werktijden: Wisselend per dag, maar altijd ergens tussen 8.00-18.00 uur, dus ‘s avonds ben je altijd lekker vrij!

Benodigde ervaring: Geen ervaring nodig! Heb je wel al wat ervaring, schroom niet om te solliciteren.

Locatie: Je bent beschikbaar voor locatie Nijkerk, in de praktijk kan het zijn dat we je (indien dit mogelijk is voor je)  op een andere locatie wordt ingezet indien noodzakelijk voor de planning.

Benodigde vaardigheden: Snelheid, netjes en schoon werken, goed kunnen samenwerken, plezier in het bezig zijn met het klaarmaken van eten/drinken, positieve instelling, gemotiveerd en initiatiefrijk. Je bent spontaan, kan makkelijk contact maken met gasten en collega’s en hebt een professionele werkhouding.

Gezocht per: doorlopend

Solliciteren? Mail je CV, motivatie en beschikbaarheid naar info@theblueberry.nl

STAGIAIRE
Vanaf september 2023

Let op: alleen vanuit school, dit is dus geen bijbaan!
Icm Middelbare school/Middelbare hotelschool/hogere hotelschool

Aantal uren: 8-38 uur

Werkdagen: Wisselend, flexibel inzetbaar, we streven ernaar alle medewerkers maximaal 1 dag in het weekend in te zetten.

Werktijden: Wisselend per dag, maar altijd tussen 8.30-18 uur

Benodigde ervaring: Geen!

Locatie: Verlaat 18, Nijkerk

Benodigde vaardigheden: Snelheid, netjes en schoon werken, goed kunnen samenwerken, plezier in het bezig zijn met het klaarmaken van eten/drinken, gemotiveerd en initiatiefrijk.

Gezocht per: Er is op dit moment weer doorlopend ruimte voor nieuwe stagiaires! 

We hebben helaas geen plek voor stages korter dan 2 weken.

Solliciteren? Mail je CV, motivatie, welke opleiding je doet en in welk jaar je zit naar info@theblueberry.nl