WE WANT YOU
IN THE BLUEBERRY CREW!

Bij The Blueberry werken we met een eigen functieprofiel systeem.

Hierin maken we onderscheid tussen de volgende 5 functies: Starter (inwerkperiode), Junior (ingewerkte collega), Senior (ruime ervaring binnen het bedrijf), Teamlead (eindverantwoordelijk van een dag/dienst) en de Storemanager.

Hieronder zie je onze openstaande vacatures. Mocht je een open sollicitatie voor een andere functie willen sturen, stuur dan een mail met CV (voorzien van foto), motivatie en beschikbaarheid naar personeel@theblueberry.nl

Over The Blueberry

The Blueberry is een American inspired horecazaak in Amersfoort en Nijkerk (medio oktober 2022 opent onze vestiging in Nijkerk). Smaakbeleving en gastvrijheid staat op onze vestigingen centraal. Van homemade cupcakes, torenhoge kleurrijke taarten, smeuïge brownies tot knapperige koekjes, de vitrine staat er vol mee. 

Naast een uitgebreid zoet assortiment, kun je bij The Blueberry terecht voor dik belegde sandwiches op ambachtelijke brood met daarbij een goede kop koffie, thee, smoothie of milkshake. En sinds kort is er ook een webshop met diverse lekkernijen om thuis op te peuzelen en bestel je eenvoudig catering voor thuis of op kantoor.

STOREMANAGER IN OPLEIDING

Verlaat 18, Nijkerk

Voor onze nieuw te openen vestiging in Nijkerk zijn we op zoek naar iemand die de kar gaat trekken op deze nieuwe locatie. Heb jij een passie voor horeca en zie jij jouw toekomst in gastvrijheid, dan is deze functie wellicht wat voor jou. We zijn hiervoor op zoek naar iemand met bij voorkeur ervaring in de horeca, of ervaring heeft in een andere leidinggevende positie, bijvoorbeeld in de detailhandel. Je krijgt na circa 6 maanden de eindverantwoording voor deze locatie.

We leren je alles wat nodig is, als je al ervaring hebt in de horeca, zal dit zeker helpen. Bij voorkeur begin je al in augustus of september met inwerken op onze andere locaties in Amersfoort, en begin je vanaf de start goed op de locatie in Nijkerk. Een ervaren medewerker staat je de eerste periode bij, om je goed in te werken en je tot in de puntjes vertrouwd te laten worden met het concept en de werkwijze.

Je stuurt een team aan van circa 10-15 medewerkers, maakt je hard voor goede service, hygiëne, gastvriendelijkheid en een fijne (werk)sfeer. Dagelijks werk je met circa 2-4 collega’s samen om een goede werkdag te draaien. Naast het leidinggeven, werk je ook gewoon mee achter de bar/bediening, houd je het overzicht en geef je het goede voorbeeld. De bedoeling is dat je het werk binnen 6 maanden volledig zelfstandig kan uitvoeren en het team en de locatie zelfstandig onder controle hebt.

Indien gewenst, is er wellicht de mogelijkheid om bij deze functie de bovenwoning te huren.

Binnen deze functie is er veel ruimte voor ontwikkeling en groei. 

Aantal uren: 32-40 uur per week

Werkdagen: in principe bij voorkeur dinsdag t/m zaterdag.

Werktijden: Wisselend per dag, maar altijd tussen 8.30-18 uur. ‘s Avonds dus altijd lekker vrij!

Benodigde ervaring: We zijn voor deze functie op zoek naar iemand met bij voorkeur ervaring in de horeca. Je bent in staat tot leidinggeven en hebt dit wellicht al eens gedaan in een andere functie. Heb je geen ervaring in de horeca, maar wel leidinggevende/management ervaring en toe aan een carrière switch, schroom niet om te solliciteren! De voorkeur gaat uit naar iemand met een opleiding tot (meewerkend) horeca manager/ondernemer of hogere hotelschool.

Locatie:Verlaat 18 in Nijkerk is je basis

Benodigde vaardigheden: De leiding op een coachende, vriendelijke manier kunnen oppakken, waarbij de medewerkers zelfvertrouwen opbouwen en vanuit daar steeds zelfstandiger kunnen gaan werken. Indien nodig ook scherp kunnen leidinggeven op het moment dat de situatie daarom vraagt, door kunnen pakken en feedback kunnen geven om ervan te kunnen leren. Daarnaast zijn enthousiasme, perfectionisme, aandacht voor hygiëne en gastvrijheid zeer belangrijk, en altijd jezelf, het team en de locatie willen verbeteren. Communicatief vaardig zijn om tijdig hulp te kunnen vragen/het management team op de hoogte te houden. Bij voorkeur ben je al leermeester in de horeca of wil je je daarvoor laten scholen.

Gezocht per: augustus of uiterlijk september 2022.

Solliciteren? Mail je CV, motivatie en beschikbaarheid naar info@theblueberry.nl

 

SENIOR KITCHEN – Onbijt & Lunch medewerker

PARTTIME/FULLTIME

Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een collega voor ons nieuwe team in Nijkerk. Heb jij een passie voor horeca en zie jij jouw toekomst in gastvrijheid, dan is deze functie wellicht wat voor jou.

We zijn hiervoor op zoek naar iemand die wil werken als ontbijt- en lunchmedewerker.

Wat houdt dit ongeveer in:  ‘s ochtends start je met de voorbereidingen zoals bijvoorbeeld beslag maken en groente en fruit snijden, ondertussen komen er wellicht al eerste bestellingen binnen en maak je deze, tijdens de lunchdrukte is het echt even druk en aanpoten, daarna ga je kijken naar wat er voor de volgende dag voorbereid moet worden. Moet er nog wat worden gebakken? Is de voorraad op orde? En ondertussen zijn er ook nog afwas en schoonmaakwerkzaamheden die op je wachten. Afhankelijk van de dag/drukte werk je alleen of met 1 of 2 collega’s.

We zijn op zoek naar meerdere collega’s, parttime en/of fulltime. We hebben mogelijkheden vanaf 2 dagen per week (waarvan altijd 1 in het weekend) tot fulltime, en in overleg zijn vaste dagen mogelijk.

Hou je van gestructureerd en schoon werken, kan je goed aanpakken en ben je bereid veel te leren, solliciteer dan nu, wie weet ben jij dan straks onderdeel van ons super gezellige team.

Je start bij voorkeur met inwerken in september 2022 op onze andere locaties, zodat je voor de opening medio oktober 2022 al goed genoeg bent ingewerkt om zelfstandig te kunnen werken.

Aantal uren: Afhankelijk van wensen min-max 16-38 uur.

Werkdagen: Wisselend, flexibel inzetbaar, we streven ernaar alle medewerkers maximaal 1 dag in het weekend in te zetten. Belangrijk is dat je doordeweeks ook flexibel inzetbaar bent. Indien gewenst is het mogelijk om (deels) vaste dagen af te spreken.

Minimale leeftijd: 18 jaar

Werktijden: Wisselend per dag, maar altijd lekker overdag tussen 08.00-18.00uur. Dat betekent wel werken in de horeca, maar ‘s avonds lekker vrij!

Benodigde ervaring: Binnen deze functie is er ruimte voor ontwikkeling en groei. Ook als je nog geen ervaring hebt in een professionele keuken, maar wel bijvoorbeeld thuis graag kookt en bakt of andere horeca/bakkerij ervaring hebt, dan ben je welkom om te solliciteren.

Ook als je bijvoorbeeld een tussenjaar hebt of vanwege studie meerdere dagen per week beschikbaar bent, ben je welkom om te solliciteren.

Locatie: Je bent in principe op alle locaties flexibel inzetbaar, maar Nijkerk is jouw basis en alleen indien je dat zelf wenst of er is noodzaak toe, word je op de andere locatie ingezet.

Benodigde vaardigheden: Snelheid, netjes en schoon werken, goed kunnen samenwerken, plezier in het bezig zijn met het klaarmaken van eten, positieve instelling, gemotiveerd en initiatiefrijk. Goed om kunnen gaan met piekdrukte en stress.

Gezocht per: september 2022

Solliciteren? Mail je CV, motivatie en beschikbaarheid naar info@theblueberry.nl

JUNIOR keukenmedewerker

Oproepkracht weekenden/vakanties

Nijkerk, verlaat 18

Aantal uren: 0 uren contract, we vragen minimaal 1 dag in het weekend beschikbaarheid, kan je meer werken? Dan is dat mooi meegenomen!

Werkdagen: Wisselend, flexibel inzetbaar, minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar + in de vakanties.

Werktijden: Wisselend per dag, maar altijd tussen 08.00 -18.00 uur, dus ‘s avonds lekker vrij!

Benodigde ervaring: Geen! Heb je wel al ervaring in de keuken, dan is dit alleen maar een pre!

Minimale leeftijd: 15 jaar (alleen ondersteunende taken als afwas/assisteren) en 16 jaar + (we leren je graag ook hoe je eenvoudige gerechten bereid en je kan hier in doorgroeien)

Benodigde vaardigheden: Snelheid, netjes en schoon werken, goed kunnen samenwerken, plezier in het bezig zijn met het klaarmaken van eten, gemotiveerd en initiatiefrijk. We leren je zo snel mogelijk hoe je verschillende ontbijt en lunchgerechten klaarmaakt, hoe je goed assisteert in de keuken, hoe je een en ander goed schoonhoudt en hoe je het beste de afwas kan doen. Wie weet heb jij ook baktalent, en bak jij wel de lekkerste taartjes.

Gezocht per: vanaf oktober 2022

Mail je CV, beschikbaarheid en motivatie naar info@theblueberry.nl

SENIOR BEDIENING

Verlaat 18, Nijkerk

Voor op onze locatie in Nijkerk zijn we op zoek naar vaste collega’s voor in de bediening/bar. Voor deze functie is ervaring gewenst. Minimale leeftijd voor deze functie is 18 jaar. Je kent de basis van het vak, hoe ontvang je gastvrij gasten, hoe neem je een bestelling op en zet je deze in de kassa, hoe maak je drankjes klaar en je kan omgaan met een espressomachine. Je vindt het leuk andere collega’s te begeleiden en kan positief omgaan met feedback of opmerkingen vanuit gasten en zorgen dat mensen tevreden vertrekken.

Je hebt een open werkhouding en wilt graag de Storemanager ondersteunen om de dag zo goed mogelijk te draaien en denkt mee wanneer de situatie daarom vraagt. Op minder drukke dagen kan je evt zelfstandig met minder ervaren collega’s aan de slag en doe je zelf de communicatie met de keuken.

Indien mogelijk werken we je graag in september in op onze andere locaties om je kennis te laten maken met het bedrijf, de manier van werken en de producten.

Binnen deze functie is er ruimte voor ontwikkeling en groei.

Aantal uren: Minimaal 2 dagen per week beschikbaar, waaronder 1 dag in het weekend. Min max contract van 8-32 uur.

Werkdagen: Wisselend, flexibel inzetbaar, we streven ernaar alle medewerkers maximaal 1 dag in het weekend in te zetten (tenzij je meer wilt, dan is dat vaak ook mogelijk!). Indien gewenst willen we zeker met je meekijken of vaste dagen mogelijk zijn.

Werktijden: Wisselend per dag, maar altijd tussen 8.00-18.00 uur. ‘s avonds ben je lekker vrij.

Benodigde ervaring: Ervaring in de horeca is voor deze functie gewenst, minimaal 1 jaar in soortgelijke functie.

Locatie: Nijkerk is jouw basis. Het kan dan nog steeds weleens zijn dat je op een andere locatie wordt ingezet indien noodzakelijk voor de planning, dit zullen we dan met jou overleggen.

Benodigde vaardigheden: Snelheid, netjes en schoon werken, goed kunnen samenwerken, plezier in het bezig zijn met het klaarmaken van eten/drinken, positieve instelling, gemotiveerd en initiatiefrijk. Je bent spontaan, kan makkelijk contact maken met gasten en collega’s en hebt een professionele werkhouding.

Gezocht per: september/oktober 2022

Solliciteren? Mail je CV, motivatie en beschikbaarheid naar info@theblueberry.nl

STARTER 

Oproepkrachten bediening

Verlaat 18, Nijkerk

Voor op onze locatie in Nijkerk zijn we op zoek naar oproepkrachten bediening/bar die we de kneepjes van het vak kunnen leren! Voor deze functie is geen ervaring vereist. Minimale leeftijd voor deze functie is 16 jaar. Je begint in de bediening als starter en kan in de loop van de tijd verder doorgroeien naar Junior en Senior medewerker. Je leert dan bijvoorbeeld ook smoothies maken en omgaan met de espressomachine.

Indien je al eerder beschikbaar bent dan oktober, dan kan je evt alvast ingewerkt worden op 1 van onze andere locaties in Amersfoort!

Binnen deze functie is er ruimte voor ontwikkeling en groei.

Aantal uren: Oproepkracht, 0 uren contract. We maken roosters vooruit en zoeken mensen die minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar zijn. Ben je meer dagen beschikbaar, dan kan je ook zeker solliciteren! 

Werkdagen: Wisselend, flexibel inzetbaar, we streven ernaar alle medewerkers maximaal 1 dag in het weekend in te zetten (tenzij je meer wilt, dan is dat vaak ook mogelijk!).

Werktijden: Wisselend per dag, maar altijd tussen 8.00-18.00 uur

Benodigde ervaring: Geen ervaring nodig! Heb je wel al wat ervaring, schroom niet om te solliciteren.

Locatie: Nijkerk is jouw basis. Het kan dan nog steeds weleens zijn dat je op een andere locatie wordt ingezet indien noodzakelijk voor de planning, dit zullen we dan met jou overleggen.

Benodigde vaardigheden: Snelheid, netjes en schoon werken, goed kunnen samenwerken, plezier in het bezig zijn met het klaarmaken van eten/drinken, positieve instelling, gemotiveerd en initiatiefrijk. Je bent spontaan, kan makkelijk contact maken met gasten en collega’s en hebt een professionele werkhouding.

Gezocht per: doorlopend

Solliciteren? Mail je CV, motivatie en beschikbaarheid naar info@theblueberry.nl

STAGIAIRE

Let op: alleen vanuit school, dit is dus geen bijbaan!
Icm Middelbare school/Middelbare hotelschool/hogere hotelschool

Aantal uren: 8-38 uur

Werkdagen: Wisselend, flexibel inzetbaar, we streven ernaar alle medewerkers maximaal 1 dag in het weekend in te zetten.

Werktijden: Wisselend per dag, maar altijd tussen 8.30-18 uur

Benodigde ervaring: Geen!

Locatie: Verlaat 18, Nijkerk

Benodigde vaardigheden: Snelheid, netjes en schoon werken, goed kunnen samenwerken, plezier in het bezig zijn met het klaarmaken van eten/drinken, gemotiveerd en initiatiefrijk.

Gezocht per: Er is op dit moment weer doorlopend ruimte voor nieuwe stagiaires! 

We hebben helaas geen plek voor stages korter dan 2 weken.

Solliciteren? Mail je CV, motivatie, welke opleiding je doet en in welk jaar je zit naar info@theblueberry.nl