WE WANT YOU
IN THE BLUEBERRY CREW!

Bij The Blueberry werken we met een eigen functieprofiel systeem.

Hierin maken we onderscheid tussen de volgende 5 functies: Starter (inwerkperiode), Junior (ingewerkte collega), Senior (ruime ervaring binnen het bedrijf), Teamlead (eindverantwoordelijk van een dag/dienst) en de Storemanager.

Hieronder zie je onze openstaande vacatures. Mocht je een open sollicitatie voor een andere functie willen sturen, stuur dan een mail met CV (voorzien van foto), motivatie en beschikbaarheid naar personeel@theblueberry.nl

We want you for our the blueberry crew!

Kom werken bij het leukste, op Noord-Amerika geïnspireerde ontbijt en lunchrestaurant!

Over The Blueberry

The Blueberry is een American inspired horecazaak in Amersfoort. Smaakbeleving en gastvrijheid staat bij onze vestigingen centraal. Van homemade cupcakes, torenhoge kleurrijke taarten, smeuïge brownies tot knapperige koekjes, de vitrine staat er vol mee. 

Naast een uitgebreid zoet assortiment, kun je bij The Blueberry restaurants terecht voor #alldaybreakfast, dik belegde sandwiches op ambachtelijke brood met daarbij een goede kop koffie, thee, smoothie of milkshake.

En sinds kort is er ook een webshop met diverse lekkernijen om thuis op te peuzelen en bestel je online eenvoudig catering voor thuis of op kantoor via onze The Blueberry Kitchen!

Op onze kantoor locatie aan de Wiekenweg 42J in Amersfoort is ons hoofdkantoor gevestigd. Hier wordt de administratie gedaan, de marketing, het onderhoud van de website en nog veel meer. Op de benedenverdieping is The Blueberry Kitchen gevestigd, waar vandaan we catering opdrachten verzorgen, de bestellingen maken vanuit onze webshop en indien nodig extra kunnen bakken voor onze restaurant locaties.

Cadeau brievenbus

STAGIAIRE
Office & Management Support Specialist
(crebo 25728)

Aantal uren: 24-38 uur

Werkdagen: maandag t/m vrijdag

Locatie: Wiekenweg 42J Amersfoort

Benodigde vaardigheden: Zelfstandig kunnen werken, initiatiefrijk, gezellig. Bereidheid om alles aan te pakken en snel te kunnen schakelen.

Gezocht per: We hebben op dit moment ruimte voor 1 stagiaire.

Doe jij de opleiding officemanagement/directiesecretaresse en ben je op zoek naar een uitdagende stageplek in een kleinschalig horecabedrijf? Dan is dit wellicht wat voor jou. Je kan op alle vlakken meekijken en ons team ondersteunen. Zoals meedenken op het gebied van marketing/social media, maar ook leren we je graag hoe de boekhouding werkt en met welke systemen wij werken. Je ondersteunt in agendabeheer, plant afspraken, organiseert meetings en bent betrokken bij alle onderdelen van het bedrijf. Affiniteit met de horeca is wel een vereiste.

Solliciteren? Mail je CV, motivatie, welke opleiding je doet en in welk jaar je zit naar info@theblueberry.nl

THE BLUEBERRY KITCHEN –
KOK/BAKKER/PATISSIER

Senior medewerker keuken

Wiekenweg 42J, 3815KL Amersfoort

Voor onze The Blueberry Kitchen, gevestigd bij ons hoofdkantoor aan de Wiekenweg in Amersfoort, zijn we op zoek naar uitbreiding van het vaste team.

We zoeken iemand die met name in de ochtenden tot circa 14u/15u in de keuken zelfstandig bestellingen kan maken. Het gaat om catering bestellingen, webshop bestellingen (taarten/cupcakes/koeken, zie www.theblueberry.nl/shop), voor feestdagen/speciale gelegenheden een bijzonder assortiment kan samenstellen/bereiden (passend bij ons concept), verzorg je de bereiding en verzending van onze brievenbus zoete pakketjes en indien nodig kan je bakken voor onze locaties als daar extra capaciteit nodig is.

Hiervoor zijn we op zoek naar een fanatieke hobby of thuisbakker die dit nu professioneel wilt gaan doen, OF een kok met grote affiniteit met patisserie, OF een patissier die affiniteit heeft met de Amerikaanse keuken en het ook leuk vindt om voor cateringopdrachten broodjes etc te beleggen.

Belangrijk is dat je het fijn vindt om je eigen werk te organiseren/plannen, zelf het overzicht kan houden over voorraad en ook de creativiteit hebt om assortiment uit te breiden in overleg de rest van het team. Dat je het leuk vindt contact te hebben met de collega’s van de locaties, om bijvoorbeeld navraag te doen naar hun wensen voor extra zoete dingen, of te checken of iets wat je vorige keer had gebakken, wel of niet populair was bij de gasten.

Naast de taken in de keuken, beheer je ook de (bak-)recepturen voor de locaties, help je mee met menu ontwikkeling en kan je uit de voeten met kostprijsberekeningen (of vind je het leuk je hier in te verdiepen).

We zijn voor deze functie op zoek naar een collega die om te beginnen 2-3 dagen per week beschikbaar is, circa 5 tot 6 uur per dag. We bieden een min-max contract van 10-24 uur per week. Werkdagen zouden in eerste instantie donderdag en vrijdag zijn, met evt uitbreiding in de toekomst naar zaterdag en/of woensdag.

Wil je meer dagen werken, dan is het in overleg evt mogelijk de functie te combineren met werken op 1 van onze restaurantlocaties.

Binnen deze functie is er ruimte voor ontwikkeling en groei.

Aantal uren: 10-24 uur per week

Werkdagen: Om te starten zoeken we iemand die op minimaal donderdag/vrijdag beschikbaar is van bijv 8.30u tot 14 uur en die in de toekomst ook evt flexibel zou zijn om zaterdagochtend evt een paar uur te werken en/of de woensdagochtend.

Werktijden: In principe in de ochtenden, tenzij er voor specifieke aanvragen andere werktijden noodzakelijk zijn.

Benodigde ervaring: We zijn voor deze functie op zoek naar iemand met bij voorkeur ervaring in de horeca/keuken. Bij voorkeur kan jij al overweg met keukenmachines, een fornuis en messen en heb je basiskennis van koken en bakken. Het is geen probleem als je nog het een en ander moet leren, daarvoor is zeker ruimte. We zijn voor deze functie expliciet op zoek naar iemand die onderdeel wordt van ons vaste team, en dus niet naar scholieren/studenten.

Locatie: Wiekenweg 42J in Amersfoort zal de basis worden, maar indien nodig kan je ook op andere filialen ingezet worden

Benodigde vaardigheden: Snelheid, netjes en schoon werken, goed kunnen samenwerken, zelfstandig kunnen werken, het prima vinden om het werk zelf te organiseren, plezier in het bezig zijn met het klaarmaken van eten, positieve instelling, gemotiveerd en initiatiefrijk. Bij voorkeur heb je beschikking over een auto en rijbewijs.

Een opleiding voltooid zoals bijvoorbeeld kok of patissier is een pre, maar ook een goede hobbybakker wordt van harte uitgenodigd te solliciteren! Deze functie is ook goed te combineren met bijv schoolgaande kinderen.

Gezocht per: half april/begin mei 2023.

Solliciteren? Mail je CV, motivatie en beschikbaarheid naar info@theblueberry.nl