WE WANT YOU
IN THE BLUEBERRY CREW!

Bij The Blueberry werken we met een eigen functieprofiel systeem.

Hierin maken we onderscheid tussen de volgende 5 functies: Starter (inwerkperiode), Junior (ingewerkte collega), Senior (ruime ervaring binnen het bedrijf), Teamlead (eindverantwoordelijk van een dag/dienst) en de Storemanager.

Hieronder zie je onze openstaande vacatures. Mocht je een open sollicitatie voor een andere functie willen sturen, stuur dan een mail met CV (voorzien van foto), motivatie en beschikbaarheid naar personeel@theblueberry.nl

Kom werken bij het leukste, op Noord-Amerika geïnspireerde ontbijt en lunchrestaurant!

Over The Blueberry

The Blueberry is een American inspired horecazaak in Amersfoort. Smaakbeleving en gastvrijheid staat bij onze vestigingen centraal. Van homemade cupcakes, torenhoge kleurrijke taarten, smeuïge brownies tot knapperige koekjes, de vitrine staat er vol mee. 

Naast een uitgebreid zoet assortiment, kun je bij The Blueberry restaurants terecht voor #alldaybreakfast, dik belegde sandwiches op ambachtelijke brood met daarbij een goede kop koffie, thee, smoothie of milkshake.

En sinds kort is er ook een webshop met diverse lekkernijen om thuis op te peuzelen en bestel je online eenvoudig catering voor thuis of op kantoor via onze The Blueberry Kitchen!

SENIOR KITCHEN 

Emiclaerhof 134, Amersfoort-Noord

Voor onze vestiging in Winkelcentrum Emiclaer in Amersfoort-Noord zijn we op zoek naar uitbreiding van het vaste team. Heb jij een passie voor horeca en zie jij jouw toekomst in gastvrijheid, dan is deze functie wellicht wat voor jou.
We zijn hiervoor op zoek naar iemand met ervaring in de horeca, bij voorkeur in de keuken. We hebben op dit moment circa 4 a 5 dagen ruimte in het keukenteam.

Hou je van gestructureerd en schoon werken, kan je goed aanpakken en vind je het ook leuk jonge, gemotiveerde medewerkers te helpen zichzelf te verder te ontwikkelen, solliciteer dan nu, dan ben je verzekerd van een afwisselende baan in een super gezellig team. 

Binnen deze functie is er ruimte voor ontwikkeling en groei, maar we zoeken in dit geval wel iemand met al wat ervaring/opleidingsachtergrond. 

Aantal uren: 28-38 uur p/w

Werkdagen: Wisselend, flexibel inzetbaar, we streven ernaar alle medewerkers maximaal 1 dag in het weekend in te zetten. Op dit moment zou inzet op de zondagen voor ons het beste uitkomen.

Werktijden: Wisselend per dag, maar altijd overdag 

Benodigde ervaring: We zijn voor deze functie op zoek naar iemand met ervaring in de horeca. Bij voorkeur kan jij al overweg met keukenmachines, een fornuis en messen en heb je basiskennis van koken en bakken. Het is geen probleem als je nog het een en ander moet leren, daarvoor is zeker ruimte. We zijn voor deze functie expliciet op zoek naar iemand die onderdeel wordt van ons vaste team, en dus niet naar scholieren/studenten. 

Locatie: Emiclaerhof 134 zal de basis worden, maar indien nodig kan je ook op andere filialen ingezet worden

Benodigde vaardigheden: Snelheid, netjes en schoon werken, goed kunnen samenwerken, plezier in het bezig zijn met het klaarmaken van eten, positieve instelling, gemotiveerd en initiatiefrijk. We vragen wel een flinke mate van zelfstandigheid en je moet het wel ook leuk vinden ook om nieuwe collega’s/stagiaires te begeleiden en je kennis over te dragen. 

Een opleiding voltooid zoals bijvoorbeeld kok of patissier, heeft de voorkeur. Maar ook als je bijvoorbeeld zonder vooropleiding wel ervaring hebt in bijvoorbeeld catering of bij andere ontbijt/lunch restaurants, nodigen we je van harte uit om te solliciteren! 

Gezocht per: december 2023, evt eerder starten ook mogelijk. 

Solliciteren? Mail je CV, motivatie en beschikbaarheid naar info@theblueberry.nl

STARTER 

Oproepkrachten bediening/keuken

Emiclearhof 134/Hof 21 in Amersfoort. Verlaat 18 in Nijkerk

Voor op onze beide locaties zijn wij op zoek naar oproepkrachten ter aanvulling van ons vaste team. Voor deze functie is geen ervaring vereist en leren we je graag de kneepjes van het vak. Minimale leeftijd voor deze functie is 16 jaar. Je begint in de bediening of in de keuken als starter en kan in de loop van de tijd verder doorgroeien naar Junior en Senior medewerker. Je leert dan bijvoorbeeld ook smoothies maken en omgaan met de espressomachine, of in de keuken broodjes/gerechten maken.

Binnen deze functie is er ruimte voor ontwikkeling en groei.

Aantal uren: Oproepkracht, 0 uren contract. We maken roosters vooruit en zoeken mensen die minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar zijn. Ben je meer dagen beschikbaar, dan kan je ook zeker solliciteren! 

Werkdagen: Wisselend, flexibel inzetbaar, we streven ernaar alle medewerkers maximaal 1 dag in het weekend in te zetten (tenzij je meer wilt, dan is dat vaak ook mogelijk!). Op dit moment zijn we specifiek op zoek naar oproepkrachten die naast 1 dag in het weekend, minimaal 2 doordeweekse dagen beschikbaar zijn t/m in elk geval zomer 2024. Heb je bijvoorbeeld een tussenjaar, doe je de VAVO of doe je een opleiding waarbij je meerdere dagen per week vrij hebt, dan is dit wellicht wat voor jou!

Werktijden: Wisselend per dag, maar altijd overdag.

Benodigde ervaring: Geen ervaring nodig! Heb je wel al wat ervaring, schroom niet om te solliciteren.

Locatie: Je bent in principe op alle locaties inzetbaar, maar we proberen wel te streven naar uiteindelijk een semi vaste werkplek/vaste plek in een team. Het kan dan nog steeds weleens zijn dat je op een andere locatie wordt ingezet indien noodzakelijk voor de planning.

Benodigde vaardigheden: Snelheid, netjes en schoon werken, goed kunnen samenwerken, plezier in het bezig zijn met het klaarmaken van eten/drinken, positieve instelling, gemotiveerd en initiatiefrijk. Je bent spontaan, hebt een vrolijke persoonlijkheid, kan makkelijk contact maken met gasten en collega’s en hebt een professionele werkhouding.

Gezocht per: doorlopend

Solliciteren? Mail je CV, motivatie en beschikbaarheid naar info@theblueberry.nl