WE WANT YOU
IN THE BLUEBERRY CREW!

Bij The Blueberry werken we met een eigen functieprofiel systeem.

Hierin maken we onderscheid tussen de volgende 5 functies: Starter (inwerkperiode), Junior (ingewerkte collega), Senior (ruime ervaring binnen het bedrijf), Teamlead (eindverantwoordelijk van een dag/dienst) en de Storemanager.

Hieronder zie je onze openstaande vacatures. Mocht je een open sollicitatie voor een andere functie willen sturen, stuur dan een mail met CV (voorzien van foto), motivatie en beschikbaarheid naar personeel@theblueberry.nl

Kom werken bij het leukste, op Noord-Amerika geïnspireerde ontbijt en lunchrestaurant!

Over The Blueberry

The Blueberry is een American inspired horecazaak in Amersfoort. Smaakbeleving en gastvrijheid staat bij onze vestigingen centraal. Van homemade cupcakes, torenhoge kleurrijke taarten, smeuïge brownies tot knapperige koekjes, de vitrine staat er vol mee. 

Naast een uitgebreid zoet assortiment, kun je bij The Blueberry restaurants terecht voor #alldaybreakfast, dik belegde sandwiches op ambachtelijke brood met daarbij een goede kop koffie, thee, smoothie of milkshake.

En sinds kort is er ook een webshop met diverse lekkernijen om thuis op te peuzelen en bestel je online eenvoudig catering voor thuis of op kantoor via onze The Blueberry Kitchen!

STARTER KITCHEN

Oproepkrachten keuken

Emiclearhof 134 in Amersfoort

Op dit moment hebben we ruimte in ons keukenteam op Emiclaer voor uitbreiding! Vind jij het leuk om de mooiste gerechtjes te maken, te vlammen achter het fornuis, zorgen voor schone vaat en de lekkerste taartjes te maken? Dan is dit wellicht wat voor jou! Voor deze functie dien je minimaal 15 jaar te zijn en vragen we naast beschikbaarheid van minimaal 1 dag in het weekend, ook beschikbaarheid op 1 of meer doordeweekse dagen. Afhankelijk van je leeftijd/ervaring werken we je eerst in in de afwas en als assistent, en is er later ruimte om verder door te groeien.

Binnen deze functie is er ruimte voor ontwikkeling en groei. 

Aantal uren: Oproepkracht, 0 uren contract. We maken roosters vooruit en zoeken mensen die minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar zijn. Ben je meer dagen beschikbaar, dan kan je ook zeker solliciteren! We streven ernaar je 1-3 dagen per week in te zetten. Bij voorkeur ben je beschikbaar op zondag.

Werkdagen: Wisselend, flexibel inzetbaar, we streven ernaar alle medewerkers maximaal 1 dag in het weekend in te zetten. 

Werktijden: Wisselend per dag

Benodigde ervaring: Geen ervaring nodig! Heb je wel al wat ervaring, schroom niet om te solliciteren.

Locatie: Je bent op beide locaties in Amersfoort inzetbaar

Benodigde vaardigheden: Snelheid, netjes en schoon werken, goed kunnen samenwerken, plezier in het bezig zijn met het klaarmaken van eten, positieve instelling, gemotiveerd en initiatiefrijk.

Gezocht per: 1 augustus

Solliciteren? Mail je CV, motivatie en beschikbaarheid naar info@theblueberry.nl

STAGIAIRE

Let op: alleen vanuit school, dit is dus geen bijbaan!
Icm Middelbare school/Middelbare hotelschool/hogere hotelschool

Aantal uren: 8-38 uur

Werkdagen: Wisselend, flexibel inzetbaar, we streven ernaar alle medewerkers maximaal 1 dag in het weekend in te zetten.

Werktijden: Wisselend per dag, maar altijd tussen 8.30-18 uur

Benodigde ervaring: Geen!

Locatie: Emiclaerhof 134/Hof 21

Benodigde vaardigheden: Snelheid, netjes en schoon werken, goed kunnen samenwerken, plezier in het bezig zijn met het klaarmaken van eten/drinken, gemotiveerd en initiatiefrijk.

Gezocht per: Er is op dit moment doorlopend weer ruimte voor nieuwe stagiaires! 

We hebben helaas geen plek voor stages korter dan 2 weken.

Solliciteren? Mail je CV, motivatie, welke opleiding je doet en in welk jaar je zit naar info@theblueberry.nl