Studio Inktvis kaarten

GOT MAIL?

Bij The Blueberry zijn we gek op post. We krijgen nooit genoeg van kaartjes geven en ontvangen. Daarom willen we graag onze eigen kaartjes laten ontwerpen. De kaartjes zullen onder andere mee gegeven worden als ‘cadeautje’ bij bestellingen.

Kaarten contest The Blueberry Amersfoort

ONTWERP EEN KAART

We weten dat er heel veel toffe illustratoren in Amersfoort en omgeving wonen. En omdat we graag met lokale ondernemers samenwerken hebben we een contest bedacht. Ontwerp jij de leukste kaart voor The Blueberry?

The Blueberry Amersfoort crew

ACCEPT AND GO

Door het formulier hieronder in te vullen geef je aan dat je alle informatie op deze pagina hebt gelezen en akkoord gaat met onze voorwaarden. Hierna zal je een e-mail ontvangen waarin we je uitnodigen om jouw ontwerp(en) in te sturen.

AkkoordNiet akkoord

Kaarten contest The Blueberry Amersfoort

GOOD TO KNOW

Wat leuk dat je interesse hebt in een deelname aan deze contest. Voordat je jouw ontwerp instuurt wil je vast weten waar je aan toe bent? Lees dit zorgvuldig door. Mocht je vragen hebben dan kun je mailen naar evelyne@theblueberry.nl

GET READY. SET. GO!

– Alle ontwerpen zullen op Facebook worden gepost. Het ontwerp met de meeste stemmen van zowel de jury als de likes op de post, tellen mee. 

– Jouw ontwerp wordt gebruikt op onze socialmediakanalen, nieuwsbrief, drukwerk en onze website met jouw credits. 

– Je kunt t/m 15 oktober jouw ontwerp(en) insturen en mailen naar evelyne@theblueberry.nl via WeTransfer.

– Er staat een vergoeding tegenover. Ben je ingeschreven bij de KvK dan kun je ons een factuur sturen. Niet ingeschreven? Dan ontvang je een tegoedbon van The Blueberry.
– Ontwerpen die niet hebben gewonnen kunnen eventueel in de toekomst alsnog worden gebruikt met toestemming van jou. En je wordt dan ook betaald conform onze voorwaarden.
-Je krijgt zelf ook een aantal kaartjes om uit te delen aan familie, vrienden en collega’s.
– Ontwerpen die ingestuurd en uitgekozen zijn mogen niet gebruikt worden voor andere opdrachtgevers (wel als portfolio natuurlijk).

ONTWERP

Wat het ontwerp wordt laten we aan jou over. Het kan een quote zijn, een tekening van een van onze panden of een illustratie van lekkers van onze kaart. Maar dat is helemaal aan jou. Jij bent het creatieve genie! Het enige waar je rekening mee moet houden is dat we het bestand laten drukken, online publiceren en deze in staand formaat moet zijn.

Bekijk hier de aanleverspecificaties!

VOORWAARDEN

Voordat we een samenwerking aangaan, willen we dat je deze pagina goed doorleest. Zo weet jij waar je aan toe bent. Neem de voorwaarden door en geef aan dat je ermee akkoord gaat. Na akkoord nemen we contact met je op! 

illustratie contest

FAQ

Heb je een vraag over de illustratie contest? Wellicht dat hij hier tussen staat.

1. Wat is de vergoeding voor wanneer mijn werk wordt uitgekozen?
We betalen je 100 euro exclusief btw als je bent ingeschreven bij de KvK. Wanneer je niet bent ingeschreven krijg je 50 euro in cadeaubonnen van The Blueberry.

2. Wat gebeurt er met mijn werk als het niet wordt uitgekozen?
We geven aan of we op een later moment nog gebruik willen maken van jouw werk om te drukken. Dan krijg je natuurlijk ook betaald, zoals hierboven vermeld.

3. Er stond bij dat jullie het werk op sociale media delen? Wat betekent dat precies?
De contest zal via social media verlopen. Het ontwerp met de meeste stemmen en daarnaast de hoogste score heeft van onze vakjury, zal uitgekozen worden als winnaar. 

4. Hoe zorg ik ervoor dat mijn ontwerp wint?
Het ontwerp met de meeste likes op Facebook, maakt de meeste kans om te winnen. 

5. Waar gaan jullie mijn ontwerp precies voor gebruiken?
We drukken jouw ontwerp o.a. op kaartjes die we mee gaan geven bij bestellingen van onze webshop, als give-away en voor bij cadeaukaarten. 

Staat jouw vraag er niet bij? Mail dan naar evelyne@theblueberry.nl