Studio Inktvis kaarten

GOT MAIL?

Bij The Blueberry zijn we gek op post. We krijgen nooit genoeg van kaartjes geven en ontvangen. Daarom willen we graag onze eigen kaartjes laten ontwerpen. De kaartjes zullen onder andere mee gegeven worden als ‘cadeautje’ bij bestellingen.

ONTWERP EEN KAART

We weten dat er heel veel toffe illustratoren in Amersfoort en omgeving wonen. En omdat we graag met lokale ondernemers samenwerken hebben we deze contest bedacht.

Stem nu het nog kan!

 
 
The Blueberry Amersfoort crew

AND THE WINNER IS..

We hebben 11 toffe ontwerpen mogen ontvangen! Er zijn twee ontwerpen die nog in de race zijn om te winnen. Stem nu op jouw favoriet!

Stem hier op jouw favoriet!

ONTWERPEN

Wat het ontwerp was geheel vrij aan de artiest. Het kon een quote zijn, een tekening van een van onze panden of een illustratie van lekkers van onze kaart. De creatieve genieën zijn aan de slag gegaan om een mooie illustratie te maken.

Kaarten contest The Blueberry Amersfoort

GOOD TO KNOW

– Alle ontwerpen zijn op Facebook gepost. Het ontwerp met de meeste stemmen van zowel de jury als de likes op de post, zal uitgekozen worden.

– De ontwerpen worden gebruikt op onze socialmediakanalen, nieuwsbrief, drukwerk en onze website met de credits van de illustrator. 

– Er staat natuurlijk een vergoeding tegenover. Ben je ingeschreven bij de KvK dan kun je ons een factuur sturen. Niet ingeschreven? Dan ontvang je een tegoedbon van The Blueberry.

– Ontwerpen die niet hebben gewonnen kunnen eventueel in de toekomst alsnog worden gebruikt met toestemming. 
-De artiest krijgt zelf ook een aantal kaartjes om uit te delen aan familie, vrienden en collega’s.  

illustratie contest

FAQ

Heb je een vraag over de illustratie contest? Wellicht dat hij hier tussen staat.

1. Wat is de vergoeding voor wanneer mijn werk wordt uitgekozen?
We betalen je 100 euro exclusief btw als je bent ingeschreven bij de KvK. Wanneer je niet bent ingeschreven krijg je 50 euro in cadeaubonnen van The Blueberry.

2. Wat gebeurt er met mijn werk als het niet wordt uitgekozen?
We geven aan of we op een later moment nog gebruik willen maken van jouw werk om te drukken. Dan krijg je natuurlijk ook betaald, zoals hierboven vermeld.

3. Er stond bij dat jullie het werk op sociale media delen? Wat betekent dat precies?
De contest zal via social media verlopen. Het ontwerp met de meeste stemmen en daarnaast de hoogste score heeft van onze vakjury, zal uitgekozen worden als winnaar. 

4. Hoe zorg ik ervoor dat mijn ontwerp wint?
Het ontwerp met de meeste likes op Facebook, maakt de meeste kans om te winnen. 

5. Waar gaan jullie mijn ontwerp precies voor gebruiken?
We drukken jouw ontwerp o.a. op kaartjes die we mee gaan geven bij bestellingen van onze webshop, als give-away en voor bij cadeaukaarten. 

Staat jouw vraag er niet bij? Mail dan naar info@theblueberry.nl