Geniet van onze gruwelijk lekkere specials en beleef spannende momenten!

Bij The Blueberry geniet je van Amerikaanse ontbijt en lunchspecials en de week voor Halloween maken we het extra spannend!

We toveren onze locaties van The Blueberry in Amersfoort tot een echte Halloween locatie waarbij gruwelijk lekkere specials niet mogen ontbreken! Houdt Facebook goed in de gaten, want hier posten we de actuele specials! Meld jouw kind aan voor de gratis optocht

of één van de andere gruwelijk leuke workshops!

Voor kinderen is er ook veel te doen! Zo organiseren we op beide locaties een speciale optocht voor kinderen waarbij ze, verkleed als zombie of ander eng figuur, een spannende optocht maken door de binnenstad onder de professionele begeleiding van de Amersfoortse Gidsen. Ook kun je pompoengezichten maken en cupcakes versieren (VOL)!

Kijk hieronder verder en reserveer snel want vol is helaas vol!

Programma:

American Pancakes eten en Spannende optocht

Donderdag 25 oktober op de Hof en Vrijdag 26 oktober op Emiclaer
17.30 – 18.30 uur Pancakes en limo (Emiclaer en Hof inmiddels VOL)
18.45 – 19.30 uur Optocht
Voor kinderen van 6 tot 12 jaar

Aan deze activiteit zijn GEEN kosten verbonden! Wel is er een limiet aan deelnemers voor het Pancakes eten (20 kinderen+max 1 ouder per aanmelding, inmiddels op beide locaties vol! ) en de voorwaarde dat kinderen verkleed komen (het zou leuk zijn als kinderen een lampion meenemen voor de optocht!). Voor de optocht geldt geen limiet aan deelnemers, maar wel belangrijk dat er aangemeld wordt, zodat we ook kunnen zorgen dat er voor elk kind wat lekkers is!

Onder leiding van Inge van Amersfoortse Gidsen loopt iedereen mee in een spookachtige optocht door de binnenstad. Ouders kunnen met hun kinderen meelopen (de optocht begint om 18:45 voor The Blueberry). De tocht duurt ongeveer 45 minuten. De route die we lopen door de stad gaat onder andere door de langestraat, muurhuizen, krommestraat. Bij winkelcentrum Emiclaer gaan we door het winkelcentrum en rond de vijver. Omwonenden en familie worden aangemoedigd langs de route aan te moedigen en snoepjes uit te delen aan de kinderen. Wil je helpen of iets bijzonders doen tijdens de optocht als winkel of omwonende, meld je dan even per email! Of als je het bijvoorbeeld leuk vindt als vrijwilliger bijv te sminken voorafgaand, dan is dat zeer welkom en nodigen we je graag uit te mailen!

Meld je aan voor pancakes + limo + optocht op de Hof donderdag 25 oktober  <— Is inmiddels volgeboekt! Je kan nog wel meelopen met de optocht!

Meld je aan voor alleen de optocht op de hof op donderdag 25 oktober!

Meld je aan voor pancakes + limo + optocht op Emiclaer vrijdag 26 oktober <— Is inmiddels volgeboekt! Je kan wel nog meelopen met de optocht!

Meld je aan voor alleen de optocht op Emiclaer op vrijdag 26 oktober

Of stuur een e-mail naar halloween@theblueberry.nl

Pompoen gezichtjes maken
Maandag 22 oktober 15 uur tot 16 uur
Locatie: The Blueberry op de Hof 21
€ 7,50 per kind

Gezellig samen pumpkin carven! Maak mooie gezichtjes in pompoenen, natuurlijk mag je ze meenemen naar huis! Wij zorgen voor de pompoenen, kindvriendelijk gereedschap en inspiratie! Ook zorgen we voor lekkere limonade en wat te snoepen voor tijdens de activiteit.

Meld je aan voor deze activiteit

Griezelig lekkere cupcakes versieren

Dinsdag 23 oktober 2018
15.30 uur tot 16.30 uur
Locatie: The Blueberry op Emiclaerhof 40 in Amersfoort
€ 5,- per kind
Voor kinderen van 4 tot 10 jaar

Samen gaan we griezelige cupcakes versieren! Natuurlijk mag je ze daarna ook meenemen naar huis!
AANMELDEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK, DEZE WORKSHOP IS VOL!