Als echt Amerikaans feest mag Halloween natuurlijk niet ontbreken bij The Blueberry! Dit jaar pakken we het groots aan en zal er in samenwerking met Emiclaer weer een optocht plaats vinden. Ook kun je voordat de optocht begint bij ons Pancakes komen eten en kun je meedoen aan een kleurplaten wedstrijd. 

KLEURWEDSTRIJD

Doe mee aan de kleurwedstrijd en maak kans op leuke prijzen!
Kleur ‘m op zijn aller mooist in en lever ‘m bij onze locatie op Emiclaer
in voor 24 oktober.

 

Wie weet win jij één van de te gekke prijzen!
De winnaars ontvangen uiterlijk 27 oktober bericht. 

download kleurplaat

AANMELDFORMULIER VRIJWILLIGERS

HALLOWEEN OPTOCHT

Meld je hieronder aan als vrijwilliger voor de optocht! Vrijwilligers zijn welkom vanaf 14 jaar, en worden ingezet voor het helpen met voorbereidingen (bijvoorbeeld aankleding van de route) en het helpen met uitdelen van lekkers langs de route, en zorgen dat eea veilig en rustig verloopt en goed doorstroomt. 

Dit moet natuurlijk wel in stijl, dus we zorgen voor een mooie outfit voor je en je wordt ook geschminkt vooraf. 

Je dient beschikbaar te zijn op 29 oktober vanaf 17.30 uur (kan je eerder, laat het even weten, dan kunnen we kijken waar we wellicht eerder nog hulp bij kunnen gebruiken!) tot circa 20.30 uur uiterlijk. We zien je aanmelding graag tegemoet!

  AFTELLEN TOT HALLOWEEN!

   
   

  UITVERKOCHT
  HALLOWEEN KIDS OPTOCHT
  Vrijdag 29 oktober

  Bij The Blueberry geniet je van Amerikaanse ontbijt en lunch specials. Omdat Halloween eraan komt gaan wij in samenwerking met Emiclear weer een optocht organiseren en dit jaar pakken wij het groots uit! De Halloween optocht is leuk voor kinderen tussen de 6-12 jaar. Zorg ervoor dat jouw kind(eren) feestelijk is/zijn verkleed, eventueel geschminkt is/zijn en een lampion meeneemt/meenemen. Let op: dit ticket is alleen voor de Halloween optocht. Het is noodzakelijk om de begeleiding aan te melden. Dus koop ook voor jezelf een ticket.

  Details:
  Vrijdag 29 oktober van 18:30 tot 20:00 uur bij Winkelcentrum Emiclaer. Tussen 18:30 en 18:45 verzamelen bij de Vijver. Van 18:45 tot 19:00 uur zal Abe de Verteller een spannend verhaal vertellen. Daarna is van 19:00 – 20:00 uur de optocht langs de vijver en in het winkelcentrum.

  Let op:
  Zorg ervoor dat er een volwassen begeleid(st)er meeloopt met de aangemelde kinderen tijdens de optocht.
  Er is een maximum aantal deelnemers. Zijn de tickets uitverkocht? Dan is er geen plek meer op mee te lopen.

  Je kunt uiteraard gewoon wel gezellig langs de route staan om mee te genieten.

  SPOOKHUIS EMICLAER

  Dit jaar zal er op Emiclaer ook een spookhuis te vinden zijn in het pand naast de Kwalitaria, links van de vijver. Elk kwartier kan er een nieuw groepje naar binnen voor een rondleiding. Let op, dit is echt spannend, niet geschikt voor hele kleine kinderen en betreding op eigen risico….

  De openingstijden zijn als volgt:
  van 18 tot 24 oktober geopend zal zijn van 13.00 tot 16.30 uur,
  op 29 oktober van 16.00 tot 20.30 uur
  en op 30 oktober ook van 13.00 tot 16.30 uur. 

  UITVERKOCHT
  HALLOWEEN PANCAKE PARTY
  Vrijdag 29 oktober

  Voorafgaand aan onze feestelijke Halloween optocht is het weer mogelijk om voor een kleine bijdrage van American Pancakes en limonade te smullen. Prijs is per persoon. Bestel dus ook als ouder een ticket.

  Let op: als je dit ticket koopt dan ben je automatisch ook aangemeld voor de Halloween optocht.

  Details:
  Vrijdag 29 oktober van 17:30 tot 18:15 uur bij The Blueberry Emiclaer.

  Let op:
  Bij eerdere edities was de Halloween pancake party in no-time uitverkocht. Koop dus snel een kaartje. Het is mogelijk om met 1 volwassen begeleid(st)er te komen per gezin. 

  IMPRESSIE VAN DE VORIGE JAREN