HET HUISGEMAAKT LEKKERS VAN THE BLUEBERRY, BEZORGD VIA DE BRIEVENBUS!

In deze periode kan iedereen wel een opsteker of extra bedankje gebruiken. Wat is er dan heerlijker dan een speciale selectie van ons huisgemaakt lekkers! We versturen het als stevig A5 formaat brievenbuspakket door heel Nederland! Verras nu uw werknemers en klanten.

 

NIEUW! DE VEGAN & GLUTENVRIJE VARIANT

Veel gestelde vragen

Wat zit er in The Blueberry Box?

In deze Wintereditie vind je 3 heerlijke soorten bars, van elk twee stuks.

Amandel Blondie met witte chocolade 
met witte chocolade en amandel

Carrot Cake Bar
met kokos en zit vol met wortel

Chocolate Chip Cookie Bar
met havermout en pure chocolade

Allergenen: Alle bars bevatten lactose, ei en gluten. Daarnaast bevatten de blondies amandelnoten, welke noten/pinda kunnen bevatten. Alles wordt in onze eigen keuken bereid, waardoor we kruisbesmetting met (andere) noten/pinda/soja helaas nooit volledig kunnen uitsluiten.

Ook hebben wij een Vegan & Glutenvrije variant. 
Hierin zitten de volgende bars: 

Chocolate Chip Cookie Bar
Brownie Bar
Banana Bread Bar

Zakelijke mogelijkheden

Kosten per pakketje 
De kosten per pakketje (exclusief verzending) zijn € 15,- inclusief btw. Deze kosten zijn zakelijk aftrekbaar middels het toepassen van de “vrije ruimte WKR”. Deze ruimte is dit jaar ivm corona verruimd door de Belastingdienst. Meer over deze regeling vind je op de site van de Belastingdienst, namelijk hier

Vanaf hoeveel pakketjes
Vanaf 10 pakketjes hebben we al de mogelijkheid deze zakelijk te verzenden! 

Individueel verzenden, of alles naar 1 locatie
Je hebt de keuze om alles apart te laten verzenden naar afzonderlijke adressen (deze dien je dan tijdig bij ons aan te leveren in excel format), of alles naar 1 locatie. Indien alles los verzonden wordt, kunnen we dit verzenden via brievenbuspost en zijn de kosten hiervoor € 4,95 per pakketje.

Indien alles in 1x verzonden wordt naar 1 locatie, geldt dit als pakketpost, en rekenen we het werkelijke bedrag tot 30 pakketjes, daarboven geldt gratis verzending. 

Betaling en levertijd

Betaling
Van je bestelling ontvang je een factuur per email, deze dien je binnen 10 werkdagen (of indien eerder: in elk geval voor verzending) te betalen per bank. 

Levering
Hou in geval van zakelijke bestellingen rekening met een levertijd van minimaal een week, aangezien we te maken hebben met planning van het proces en evt levertijd van bijvoorbeeld drukwerk. 

Personaliseren

Boodschap namens bedrijf 
Je kan kiezen om het pakketje te laten personaliseren, door een ansichtkaart met bijvoorbeeld bedrijfslogo en boodschap namens het bedrijf toe te voegen. Dit ontwerp lever je dan bij ons aan, wij laten dit drukken en doen dit in de doosjes. De ansichtkaart is A6 formaat en kan tweezijdig bedrukt worden.

 • De kosten hiervoor zijn € 2,- per box bij bestellingen tussen de 10 en 30 boxen.
 • Bij 30 tot 50 boxen zijn de kosten € 1,50 per box.
 • Bij 50 tot 100 boxen zijn de kosten € 1,00 per box.
 • Boven de 100 boxen leveren wij dit graag mee als gratis service. 

Personaliseren inhoud
Mocht je zelf bijvoorbeeld fan zijn van een specifiek product, dan kunnen we in overleg vanaf 30 doosjes een assortiment op maat voor je maken. 

 

Bezorgd als brievenbuspakket, hoe werkt dat?

Brievenbuspost: Je pakketje wordt via PostNL verzonden door middel van een brievenbuspakketje. Als je het voor 12 uur besteld, verzenden wij het in principe dezelfde dag. Deze verzending kost € 4,95 (met track and trace) per pakketje.

Corona: Omdat het i.v.m. corona soms wat drukker is bij de post, kan het zijn dat er enige vertraging optreedt in de bezorging.
Houd daarom rekening met een mogelijke dag uitloop op het schema hieronder van PostNL. De individuele pakketjes worden verzonden van maandag t/m donderdag. 

Soms gaat er wat mis onderweg: Ondanks dat we het zorgvuldig verpakken, kan het altijd zijn dat er wat misgaat onderweg en de inhoud niet volledig aankomt zoals op het plaatje, we hopen dat het dan desondanks lekker smaakt! Anders horen we het natuurlijk graag terug, zodat we wellicht nog verbeteringen kunnen aanbrengen voor het vervolg. De pakketjes worden verzonden met track and trace code, zodat je weet wanneer het pakketje aan komt.

Levertijd zakelijke bestellingen: Indien er zakelijk besteld wordt, is het belangrijk rekening te houden met extra levertijd, i.v.m. planning van de productie, maar ook bijvoorbeeld het bestellen van drukwerk. Hou rekening met circa een week levertijd minimaal. 

Hoelang is het lekkers houdbaar?

Als je het lekkers in huis hebt, is het nog circa 3 tot 4 dagen lekker! Je hoeft het lekkers niet in de koelkast te bewaren. Als je het langer wilt bewaren, dan kan je het ook invriezen. Dan is het ongeveer 2 maanden houdbaar. Avond ervoor eruit, is de volgende ochtend weer prima te eten!

Maar het allerlekkerste is het natuurlijk als het net aankomt.

Onze producten bevatten geen toegevoegde conserveringsmiddelen.

Versturen naar iemand met huisdieren?

Heeft de ontvanger huisdieren?
Hou er dan rekening mee dat dit pakketje door de brievenbus valt en informeer de ontvanger over de komst, zodat het tijdig onderschept kan worden voordat bijvoorbeeld de hond of kat het pakketje heeft opengebroken en opgesnoept. Zeker voor honden is chocolade erg gevaarlijk.  WintereditieVegan&GlutenvrijBeide


  IndividueelAlles op 1 adres  JaNee


  Cadeaubon The Blueberry € 5,-Cadeaubon The Blueberry € 10,-Cadeaubon The Blueberry € 25,-