WE WANT YOU
IN THE BLUEBERRY CREW!

Bij The Blueberry werken we met een eigen functieprofiel systeem.

Hierin maken we onderscheid tussen de volgende 5 functies: Starter (inwerkperiode), Junior (ingewerkte collega), Senior (ruime ervaring binnen het bedrijf), Teamlead (eindverantwoordelijk van een dag/dienst) en de Storemanager.

Hieronder zie je onze openstaande vacatures. Mocht je een open sollicitatie voor een andere functie willen sturen, stuur dan een mail met CV (voorzien van foto), motivatie en beschikbaarheid naar personeel@theblueberry.nl

We want you for our the blueberry crew!

Kom werken bij het leukste, op Noord-Amerika geïnspireerde ontbijt en lunchrestaurant!

Over The Blueberry

The Blueberry is een American inspired horecazaak in Amersfoort. Smaakbeleving en gastvrijheid staat bij onze vestigingen centraal. Van homemade cupcakes, torenhoge kleurrijke taarten, smeuïge brownies tot knapperige koekjes, de vitrine staat er vol mee. 

Naast een uitgebreid zoet assortiment, kun je bij The Blueberry restaurants terecht voor #alldaybreakfast, dik belegde sandwiches op ambachtelijke brood met daarbij een goede kop koffie, thee, smoothie of milkshake.

En sinds kort is er ook een webshop met diverse lekkernijen om thuis op te peuzelen en bestel je online eenvoudig catering voor thuis of op kantoor via onze The Blueberry Kitchen!

STARTER 

Oproepkrachten bediening

Op beide locaties in Amersfoort inzetbaar

Voor op onze beide locaties zijn wij op zoek naar oproepkrachten ter aanvulling van ons vaste team. Voor deze functie is geen ervaring vereist en leren we je graag de kneepjes van het vak. Minimale leeftijd voor deze functie is 16 jaar. Je begint in de bediening als starter en kan in de loop van de tijd verder doorgroeien naar Junior en Senior medewerker. Je leert dan bijvoorbeeld ook smoothies maken en omgaan met de espressomachine.

Binnen deze functie is er ruimte voor ontwikkeling en groei.

Aantal uren: Oproepkracht, 0 uren contract. We maken roosters vooruit en zoeken mensen die minimaal 1 dag in het weekend beschikbaar zijn. Ben je meer dagen beschikbaar, dan kan je ook zeker solliciteren! 

In de zomervakantie dien je minimaal 3 weken beschikbaar te zijn, ook zoeken we nu expliciet collega’s die ook na de zomervakantie nog beschikbaar zijn om als oproepkracht in de weekenden/vakanties te blijven werken.

Werkdagen: Wisselend, flexibel inzetbaar, we streven ernaar alle medewerkers maximaal 1 dag in het weekend in te zetten (tenzij je meer wilt, dan is dat vaak ook mogelijk!).

Werktijden: Wisselend per dag, maar altijd tussen 8.00-18.00 uur

Benodigde ervaring: Geen ervaring nodig! Heb je wel al wat ervaring, schroom niet om te solliciteren.

Locatie: Je bent op beide locaties inzetbaar, maar we proberen wel te streven naar uiteindelijk een semi vaste werkplek/vaste plek in een team. Het kan dan nog steeds weleens zijn dat je op een andere locatie wordt ingezet indien noodzakelijk voor de planning.

Benodigde vaardigheden: Snelheid, netjes en schoon werken, goed kunnen samenwerken, plezier in het bezig zijn met het klaarmaken van eten/drinken, positieve instelling, gemotiveerd en initiatiefrijk. Je bent spontaan, kan makkelijk contact maken met gasten en collega’s en hebt een professionele werkhouding.

Gezocht per: doorlopend

Solliciteren? Mail je CV, motivatie en beschikbaarheid naar info@theblueberry.nl

STAGIAIRE

Let op: alleen vanuit school, dit is dus geen bijbaan!
Icm Middelbare school/Middelbare hotelschool/hogere hotelschool

Aantal uren: 8-38 uur

Werkdagen: Wisselend, flexibel inzetbaar, we streven ernaar alle medewerkers maximaal 1 dag in het weekend in te zetten.

Werktijden: Wisselend per dag, maar altijd tussen 8.30-18 uur

Benodigde ervaring: Geen!

Locatie: Emiclaerhof 134/Hof 21

Benodigde vaardigheden: Snelheid, netjes en schoon werken, goed kunnen samenwerken, plezier in het bezig zijn met het klaarmaken van eten/drinken, gemotiveerd en initiatiefrijk.

Gezocht per: Er is op dit moment doorlopend weer ruimte voor nieuwe stagiaires! 

We hebben helaas geen plek voor stages korter dan 2 weken.

Solliciteren? Mail je CV, motivatie, welke opleiding je doet en in welk jaar je zit naar info@theblueberry.nl