UITGESTELDE TAART

Vanwege het Corona Virus is de wereld ineens ontzettend veranderd. We hebben met z’n allen te dealen met de situatie die is ontstaan en ons leven voorlopig even zoveel mogelijk in eenzaamheid te leven, en de sociale contacten te beperken. Dit is het enige wat we op dit moment kunnen doen om de besmettingen tot een minimum te beperken. Daar kunnen wij niks aan doen, maar waar we wel iets aan kunnen doen, is dat we met elkaar kunnen laten weten dat er aan elkaar gedacht wordt, en dat we dit aan elkaar laten blijken met eten waar je blij van wordt, is natuurlijk wat er perfect past bij The Blueberry. 

We hebben dan ook bedacht dat we met het initiatief “Uitgestelde Taart” zoveel mogelijk mensen in het zonnetje kunnen zetten, en dan met name plekken waar je wellicht niet gelijk aan denkt, maar die zeker zeer te lijden hebben onder de situatie. Wat dacht je van de daklozenopvang, afdelingen in de verstandelijk gehandicapten zorg en psychiatrie, welke nu zonder dagbesteding terug op de afdelingen zijn en toe zijn aan wat leuks. Of wat dacht je van postbezorgers die elke dag druk zijn om desondanks al onze pakketjes thuis te bezorgen of de bouwvakkers die in de bouw elke dag druk in de weer zijn om toch dat huis af te bouwen om straks als het weer beter gaat met het land, niet teveel achterstanden opgelopen te hebben. 

Wij willen, met jullie, de komende tijd zoveel mogelijk mensen eventjes blij maken, met lekkere zoete taartjes van The Blueberry. Zo kunnen wij lekker blijven bakken en zorgen we dat dit, uiteraard contactloos geleverd, op de juiste plek aankomt. Het virus is gelukkig niet overdraagbaar door voedsel. 

Hoe doe je mee? Er zijn 2 opties:

  1. Je bestelt de Uitgestelde Taart in onze webshop hieronder, als los product (je hoeft niks anders te kopen, mag natuurlijk wel)
  2. Je bestelt de Uitgestelde Taart mee met je bestelling in ons online bestelsysteem, voor bezorgen en afhalen op onze locatie op Emiclaer.
Klik hier voor het online bestelsysteem!