UITVERKOCHT

We grijpen elke mogelijkheid aan er iets feestelijks van te maken! Dus Pinksteren 2020, here we come!

Zondag 31 mei en Maandag 1 juni is het weer Pinksteren! Normaal gesproken had heel Amersfoort met een goed humeur op Lepeltje Lepeltje gestaan om te genieten van lekker eten, drinken, muziek en gezelschap. Helaas is dat dit jaar niet mogelijk. Wel moeten we er het beste van maken, ons inziens! 

Dus zet lekker thuis een goed muziekje op, leg een kleedje in je tuin of op je balkon (of in je woonkamer bij slecht weer!) en haal bij The Blueberry een heerlijk Pinkster Picknick Pakket To Go! Aangezien we er vanuitgaan dat we op 1 juni weer een beetje open kunnen als horeca bedrijf, is dit pakket alleen op te halen op 31 mei. Tenzij in de praktijk blijkt dat we toch nog wat langer dicht blijven vanwege aangepaste regelgeving, dan is het pakket ook op 1 juni op te halen, maar dat laten we dan nog weten!

Omdat we wel elke keer wat anders willen bieden, hebben we deze keer dus een leuk Picknick Pakket bedacht, geheel in zomers stijl. De BLCT Club Sandwich is met Bacon Lettuce (sla), Cheese en Tomato. Maar kunnen we zonder problemen ook vega voor je maken als je dit bij de opmerkingen zet. Helaas is het verder niet mogelijk rekening te houden met andere dieetwensen. 

De pakketjes, die in papieren tasjes worden meegegeven, zijn verkrijgbaar vanaf 2 personen, voor € 14,50 per persoon. Je geeft zelf aan hieronder voor hoeveel personen je de box wilt ontvangen. 

Uiteraard is alles vers en huisgemaakt! Deze keer is dit pakket ook af te halen bij ons op beide locaties, dus op Emiclaer en op de Hof! 

Om het extra feestelijk te maken kan je er een klein flesje Cava bij bestellen voor € 7,50! Ook is het mogelijk een heerlijk zakje Rocky Road (glutenvrij) erbij te bestellen. In dit zakje zitten dan 8 stukjes gemengde chocolade met marshmallows, fudge en nootjes erdoor! Dit kost € 5,-..

Bestelling doorgeven kan tot en met uiterlijk woensdag 27 mei 2020.  Het kan zijn dat als het hard loopt met de bestellingen, we dit eerder zullen sluiten. Betalingen worden gedaan middels een betaalverzoek per email, die ontvangt u binnen 48 uur na uw bestelling. Heeft u geen betaalverzoek ontvangen na 48 uur, neem dan even per mail contact op, wellicht is er iets misgegaan. U bestelling is niet bevestigd zolang er geen betaling is gedaan. 
 
Ophalen kan op 1e Pinksterdag 31 mei, op onze beide locaties  tussen 11.00 uur en 13.00 uur . Daarbij is het belangrijk dat er voldoende afstand gehouden wordt. We proberen alle bestellingen zo snel mogelijk (maar wel ook zo zorgvuldig mogelijk!) mee te geven. U kunt een voorkeur aangeven van een tijd, het kan wel zijn dat we u alsnog in een ander blok indelen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen binnen een blok. We laten dit dan uiteraard weten.
 
Helaas is het niet meer mogelijk te bestellen.