“The Blueberry” in het kort

“10 april 2016 openden we de eerste The Blueberry op de Hof in Amersfoort centrum, een ontbijt- en lunchzaak met een Amerikaans thema waar je ook kunt genieten van heerlijke huisgemaakte taarten, koekjes, milkshakes en meer. De formule bleek erg succesvol en sommigen kwamen uit heel Nederland speciaal voor ons naar Amersfoort. We merkten dat veel van onze Amersfoortse gasten vooral uit Amersfoort Noord kwamen, waar ik zelf ook woon.

Toen de mogelijkheid zich voordeed om in Winkelcentrum Emiclaer uit te breiden heb ik de kans met beide handen gegrepen. Ik kijk ontzettend uit naar de officiële opening van The Blueberry Amersfoort-Noord op zondag 4 maart 2018 en hoop ook hier een even succesvolle, maar vooral gezellige zaak weg te zetten, net als in de stad!”

Lisette de Jong
Eigenaresse The Blueberry
Amersfoort Centrum en Amersfoort-Noord
lisette@theblueberry.nl
06 546 030 99

Over Lisette de Jong

Lisette volgde afgelopen jaren diverse bakkers- en patisserie opleidingen en is trotse eigenaresse van The Blueberry in Amersfoort Centrum en in Amersfoort Noord. Bij The Blueberry is dan ook alles met liefde huisgemaakt. Lisette is gek op bakken, reizen, haar man Marcel en haar twee katten Lemon en Mango.

LinkedIn

Beeldmateriaal

Credits: The Blueberry.
Klik op een afbeelding voor een grotere versie.