UITVERKOCHT!!! Met Moederdag gaan we weer een leuke actie doen! Hou onze social media in de gaten.

Deze Koningsdag wordt een hele bijzondere!

Een die we voorlopig niet zullen vergeten. Alleen al omdat we onze kleedjesmarkten, vrijmarkten, festiviteiten en muziek moeten missen.

Maar we laten ons niet kisten! We maken er toch wat gezelligs van. We hebben speciaal voor Koningsdag Woningsdag heerlijke zoete Suprise Boxen bedacht, met allerlei lekkernijen speciaal in style! 

We hebben de boxen voor 2 personen (€ 13,-) en een gezinsbox (voor 4 personen, € 24,-).

Daarnaast hebben we nog diverse lekkernijen om het af te maken, zoals bijvoorbeeld een heerlijke Oranje Smoothie (banaan/mango/sinaassappel), om lekker mee te proosten, samen met het Koninklijk huis!

Ook kan je een heerlijke mini Carrot Cake bestellen, speciaal een klein maatje, voor het gezin! Je haalt hier ongeveer 4 stukjes uit, en we versieren deze uiteraard in Koningsdag Stijl! 

Als laatste hebben we nog de optie om een heerlijke mini Orange-Chocolate Cake te bestellen, hier haal je ongeveer 6 mini plakjes uit. 

Bestelling doorgeven kan tot en met uiterlijk donderdag 23 april 2020. Het kan zijn dat als het hard loopt met de bestellingen, we dit eerder zullen sluiten. Betalingen worden gedaan middels een betaalverzoek per email, die ontvangt u binnen 48 uur na uw bestelling. 
 
Ophalen kan op Koningsdag zelf, op onze locatie in Emiclaer (Emiclaerhof 134, naast de AH), tussen 8.30 uur en 11.00 uur. Daarbij is het belangrijk dat er voldoende afstand gehouden wordt. We proberen alle bestellingen zo snel mogelijk (maar wel ook zo zorgvuldig mogelijk!) mee te geven. U kunt een voorkeur aangeven van een tijd, het kan wel zijn dat we u alsnog in een ander blok indelen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen binnen een blok. We laten dit dan uiteraard weten. Verder zijn we die dag gesloten.
 
Bij je bestelling krijg je een link naar een speciaal samengestelde Spotify Playlist, zodat je feestje thuis helemaal compleet is!