CORONA MAATREGELEN

UPDATE 15 MEI 2020:

Op dit moment zijn we op onze locatie op de Hof nog gesloten, deze locatie is helaas te klein om afhalen en uberhaubt werken te realiseren binnen de normen die op dit moment gelden. De verwachting is dat we vanaf 1 juni hier wel weer aan de slag kunnen volgens de nieuwe regelgeving. Zodra dat mogelijk is zullen we communiceren op onze social media hierover.

Onze locatie op Emiclaerhof 134 in Amersfoort is op dit moment wel geopend als To Go locatie, ook kan je online bestellen en bezorgen we in een groot deel van Amersfoort bij je thuis. Bestellen kan via www.theblueberry.nl/onlinebestellen , afhalen is ook mogelijk.

Daarnaast hebben we bij lekker weer een ijskraam buiten staan op Emiclaer met heerlijk ijs van Ijshoeve Ruitenbeek. In samenwerking met hun hebben we verschillende eigen smaken bedacht en toegevoegd aan ons assortiment! Heerlijk! De ijskraam staat er met lekker weer van 12 tot sluit en op weekenddagen van 11 tot sluit.

 

Overige maatregelen

Vanwege het Corona virus welke rondwaart in ons land, hebben we als horeca natuurlijk behoorlijk wat te lijden. We merken dat het aantal gasten terugloopt en dat we maatregelen moeten nemen om te zorgen dat we deze crisis doorkomen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk het aantal besmettingen te beperken. Wij hebben hiervoor de volgende maatregelen genomen:

  • We wassen elke 30 minuten onze handen
  • We vragen gasten te pinnen, en desinfecteren na elk gebruik het apparaat
  • We nemen extra hygiëne in acht
  • Houdt afstand van elkaar, 1.5 meter minstens als u wacht.
  • Binnen kunnen er maximaal 2 gasten tegelijk. 
  • Onze openingstijden zijn beperkter, zie de contact pagina
  • Voelt u zich niet helemaal fit (heeft u last van koorts/niezen/hoesten/benauwdheid)? Blijf thuis! Zorg dat u het contact met andere mensen zoveel mogelijk beperkt. Dit doen wij zelf ook.