CORONA MAATREGELEN

UPDATE 16 MAART 2020: HELAAS IN ELK GEVAL TOT EN MET 6 APRIL 2020 GESLOTEN ALS RESTAURANT IVM CORONA VIRUS. 

Vanaf woensdag 18 maart zijn we op de Hof geopend als afhaallocatie (To Go: koude en warme drankjes, zoete lekkernijen, gerechtjes van de kaart alleen indien vooraf besteld via de site). Een maximum van 2 gasten in de winkel tegelijk geldt er hier. Binnen consumeren is niet toegestaan.

Vanaf donderdag 19 maart zijn we op Emiclaer geopend als To Go locatie (To Go: koude en warme drankjes, zoete lekkernijen, gerechtjes van de kaart alleen indien vooraf besteld via de site). Een maximum van 3 gasten in de winkel tegelijk geldt er hier, en binnen consumeren is niet toegestaan.

Op beide locaties bezorgen wij in de loop van de week voor de omliggende wijken. De webshop van de Hof vind je hier

Zodra de webshop van Emiclaer live is zullen we dat hier ook melden!

Vanwege het Corona virus welke rondwaart in ons land, hebben we als horeca natuurlijk behoorlijk wat te lijden. We merken dat het aantal gasten terugloopt en dat we maatregelen moeten nemen om te zorgen dat we deze crisis doorkomen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk het aantal besmettingen te beperken. Wij hebben hiervoor de volgende maatregelen genomen:

  • We wassen elke 30 minuten onze handen
  • We vragen gasten te pinnen, en desinfecteren na elk gebruik het apparaat
  • We nemen extra hygiëne in acht
  • Onze openingstijden zijn beperkter, zie de contact pagina
  • Voelt u zich niet helemaal fit? Blijf thuis! Zorg dat u het contact met andere mensen zoveel mogelijk beperkt. Dit doen wij zelf ook. Heeft u gereserveerd? Wij zijn hierin coulant en accepteren annuleringen tot 2 uur van te voren.