The Blueberry Amersfoort lunchroom

BLOGGER?

Als blogger ben jij de hele dag bezig met het bedenken waar jouw volgende blogpost over gaat. Aan inspiratie heb je zeker geen tekort. Voor jouw blog ben je op zoek naar de leukste hotspots in binnen- en buitenland. De magie vloeit vanuit jouw handen zo op het scherm.

Daarnaast maak je haarscherpe foto’s met jouw eigen camera of smartphone en geef je daar een eigen twist aan. Bijvoorbeeld met een tof kleurrijk filtertje.

Aan enthousiasme heb je dus zeker geen gebrek. Zeker niet als je terecht komt bij een hotspot waar homemade eten en drinken centraal staat. 

Wil je een blog schrijven over onze hotspot(s) in Amersfoort? Word dan ambassadeur voor The Blueberry.

The Blueberry ontbijt Amersfoort

VOORDELEN VAN AMBASSADEUR ZIJN?

– Je mag een bedrag spenderen om bij ons te eten en drinken afhankelijk van jouw unieke bezoekers per maand en DA/PA score;

– We delen jouw blogpost op onze website en socials;

– Onze hotspot heeft genoeg leuke plekjes waar je foto’s kunt maken en daarnaast is bijna alles op onze menukaart Instagram-waardig;

– Je krijg een eigen menu. Specials perks dus! Kies een zoet of hartig arrangement. 

Ik meld me aan!
Kirsten Prins The Blueberry Amersfoort

INFLUENCER?

Je maakt de ene naar de andere foto. Je hebt klasse, weet goed wat wel en niet scoort op social media en hebt een betrokken following.

Je krijgt van jouw Insta-friends te horen dat ze blij zijn met jouw tips en dat ze als ze naar Amersfoort komen zeker bij The Blueberry langsgaan. Want dat zag er toch zo tof uit op jouw foto’s!

Guilty pleasure? Wat dacht je van een milkshake, red velvet cake en huge sandwich. A balanced diet is a cake in each hand, toch? 

Voordat je vrienden alles opeten, moet jij eerst even op de stoel gaan staan om een foto van boven te maken. Ach, dat zijn ze ondertussen wel gewend. Dat levert tenslotte de mooiste resultaten op. Nog even nabewerken. Filtertje er overheen. Klaar en posten maar.

Herken je jezelf hierin? Meld je dan aan als ambassadeur voor The Blueberry!

Foto credits: Kirsten Prins – The Dutch Blondie

Kirsten Prins The Dutch Blondie

VOORDELEN VAN AMBASSADEUR ZIJN?

– Je mag een bedrag spenderen om bij ons te eten en drinken afhankelijk van jouw following en interactie ratio;

– We delen jouw foto’s met onze volgers en op onze website. Meer zichtbaarheid en awareness voor jou;

– Onze hotspot heeft genoeg leuke plekjes waar je foto’s kunt maken en daarnaast is bijna alles op onze menukaart Instagram-waardig;

– Je krijg een eigen menu. Specials perks dus! Kies een zoet of hartig arrangement.

Ik meld me aan!

AMBASSADEUR?

Als sportieveling weet je als geen ander hoe belangrijk het is om naast sporten ook te genieten van de simpele dingen in het leven. Lekker eten met goed gezelschap en sporten gaan hand in hand. Het draait tenslotte allemaal om balans. 

Geen dag is hetzelfde. De ene dag train je voor een marathon, voetbalwedstrijd of zwemcompetitie en de andere dag ga je erop uit. Vaak met vrienden en familie, soms alleen.

Ook voor jou is er de mogelijkheid om ambassadeur te worden voor The Blueberry. 

VOORDELEN VAN AMBASSADEUR ZIJN?

– We sponsoren een bedrag dat je kunt spenderen aan een t-shirt met ons logo erop;

– Leg je vast dat je met ons t-shirt rent en deel je dit op jouw socialmediakanalen, website of blog? Dan krijg je 10% korting wanneer je bij ons langskomt om te ontbijten, lunchen of om iets mee te nemen voor thuis. 

Ik meld me aan!