fbpx
logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
FOLLOW US
Top
 
 / Amersfoort-Noord  / Nieuw: The Blueberry in Amersfoort-Noord
31 dec

Nieuw: The Blueberry in Amersfoort-Noord

Inmiddels hebben wij op social media bekend gemaakt dat wij een tweede vestiging van The Blueberry gaan openen in Winkelcentrum Emiclaer in Amersfoort-Noord, Emiclaerhof 40 om precies te zijn, tegenover de Albert Heijn. Op deze tweede locatie zullen de menukaart en Limited Editions specials hetzelfde zijn als op de huidige vestiging op de Hof 21 in Amersfoort. Wat wel dagelijks wisselt, is wat er aan zoet gebakken wordt op de locatie.

Sinds juli 2017 waren wij al bezig met het ontwikkelen van deze plannen. 1 Januari 2018 hebben we de sleutel gekregen van het pand, gelegen tegenover de Albert Heijn en wij zullen snel aan de slag gaan met verbouwen tot een horecabedrijf. We hopen in februari/maart onze deuren te kunnen openen voor het publiek! Volg alle ontwikkelingen opย Facebookย enย Instagram

 

Lisette de Jong

Lisette volgde afgelopen jaren diverse bakkers- en patisserieopleidingen en is trotse eigenaresse van The Blueberry in Amersfoort Centrum en in Amersfoort Noord. Bij The Blueberry is dan ook alles met liefde huisgemaakt. Lisette is gek op bakken, reizen, haar man Marcel en haar twee katten Lemon en Mango.