logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
FOLLOW US
Top
 

Iets te vieren?

Onze bovenverdieping is perfect voor kleine tot middelgrote groepen

Onze bovenverdieping is perfect voor kleine tot middelgrote groepen

Amersfoort ligt precies in het midden van het land en is misschien wel de meest veelzijdige stad van Nederland. Met de historische binnenstad, de gezellige evenementen, het gevarieerde winkelaanbod, de bijzondere architectuur en de prachtige natuurlijke omgeving is er voor elke bezoeker iets te ontdekken.

Onze bovenruimte leent zich perfect voor kleine gezelschappen vanaf bijvoorbeeld 6 personen, tot gezelschappen van 24 personen. In de zomer hebben we een ruim terras.

Ben je op zoek naar advies of een arrangement op maat? We helpen je graag verder!

Baby shower

Krijg jijzelf of een van je vriendinnen binnenkort een baby en zoek je een leuke manier om dit te vieren met elkaar? Onze bovenruimte is hier zeer geschikt voor! Wat dacht je bijvoorbeeld van het volgende arrangement?- 2 kopjes koffie/thee/cappuccino per persoon - Zoete lekkernijen (evt mogelijk om de blauw/roze hieraan toe te voegen!) op schalen op tafel - Amerikaanse biscuits met bosbessen en slagroom - Dit arrangement kan doordeweeks binnen openingstijden en in het weekend om 10.00/10.30/11.00/14.30/15.00/15.30u gereserveerd worden. De kosten zijn € 12,50 per persoon - We reserveren de tafel circa 1,5 uur. - Mogelijk voor gezelschappen van minimaal 6 en maximaal 24 personen.<br />

Reserveer/meer informatie

Baby shower

Kids Party

Is jouw kindje binnenkort jarig en ben je op zoek naar een leuke manier om een feestje te organiseren? Op doordeweekse dagen hebben wij aan het eind van de middag de mogelijkheid om dit te realiseren. Zo zouden we dit bijvoorbeeld als volgt kunnen invullen: Start: 15.30 uur-17.00 uur Cupcakes versieren 17.00-18.00 uur American Pancakes eten met vers fruit, siroop en limonade erbij. Kosten per kind: € 14,00.

Reserveren

Kids party

Vrijgezellenfeestje

Heb jij de taak gekregen een vrijgezellenfeestje te organiseren? Dan moet er natuurlijk ook gegeten en gedronken worden! En waar kan dat beter dan bij The Blueberry, op onze gezellige bovenverdieping. We maken natuurlijk graag een arrangement op maat, maar hier alvast een leuk voorbeeld: De Amerikaanse Koffietafe is een leuk alternatief voor de bekende High Tea: Een milkshake/smoothie/koffiespecial of potje thee per persoon, een keur aan huisgemaakte zoete Amerikaanse lekkernijen, vers belegde sandwiches Amerikaanse style. Ondertussen klets je lekker bij en leer je elkaar beter kennen voor de grote dag! De kosten hiervoor zijn € 19,00 per persoon. We reserveren de tafel 2 uur. Ben je misschien niet zo bekend in Amersfoort? We helpen je graag op weg om te zoeken naar een leuke activiteit!

Reserveren

Vrijgezellenfeestje

Reunie/jubileum

Heb je afgesproken om je oude studievrienden weer eens te ontmoeten? Of komt de familie voor een speciale gelegenheid bij elkaar? Dan is onze zolderruimte hiervoor zeer geschikt. In deze ruimte kan je terecht tot maximaal 24 personen. Maar ook met een klein gezelschap zit je er erg gezellig. Wat te denken van bijvoorbeeld het volgende arrangement: Een glaasje verse smoothie, een kopje koffie/thee/cappuccino per persoon, een lunch bestaande uit verse salade, diverse soorten Amerikaans belegde sandwiches en Amerikaanse bisquits met room. En dit voor € 16,50 per persoon. Uiteraard maken we natuurlijk ook graag een arrangement op maat!

Reserveer

Reünie / Jubileum

Birthday Party

Zoek je een leuke plek om je verjaardag te vieren? Wij organiseren graag jouw feestje! In het weekend is het mogelijk de bovenruimte vanaf 15.00 uur exclusief te gebruiken bij reservering van minimaal 18 personen. Wil je de hele Blueberry voor jezelf, dan heb je minimaal 25 en maximaal 35 vrienden nodig. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijke Sweet Table, vol met huisgemaakte zoete lekkernijen, waar iedereen uit kan kiezen? En de heerlijkste (non-alcholische) drankjes om uit te kiezen, zoals mocktails, smoothies, milkshakes, soda's en natuurlijk verrukkelijke koffie en thee. We maken graag een arrangement op maat voor je. Ook met een klein gezelschap kan je natuurlijk je verjaardag komen vieren, dan kan je gewoon een tafel reserveren via deze site!

Meer info/reserveren

Birthday Party

Bedrijfsfeestje/Teamuitje

Zoek jij een geschikte plek om jullie bedrijfsuitje/teambuilding dag te beginnen? Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk Amerikaans ontbijt! Wat is er nou gezelliger dan met elkaar te ontbijten? Natuurlijk kan je ook goed bij ons terecht voor bijvoorbeeld een korte tussenstop met koffie en taart, of een eenvoudige tot uitgebreide lunch! In de zomer op ons terras en binnen op onze zolderverdieping voel je je al snel thuis. Neem contact op over de mogelijkheden! We helpen je ook graag verder met het zoeken van een geschikte activiteit in het mooie centrum van Amersfoort.

Meer info/reserveren

Bedrijfsfeestje/Teamuitje