fbpx
logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
FOLLOW US
Top
 
 / Amersfoort Centrum  / De nieuwe specials komen er weer aan!!!
8 jan

De nieuwe specials komen er weer aan!!!

Elke 8-10 weken proberen we onze Limited Edition Specials te laten wisselen. Op posters in de zaak en flyers op de tafels kan je zien wat de Specials op dat moment zijn. Afgelopen keer waren de Specials degenen die afgelopen 1,5 jaar het meest besteld waren: Pumpkin Spice Latte, Red Velvet Cake, Fanta Fruitpunch, Strawberry Unicorn Milkshake en de Sloppy Joe. Die laatste twee hebben inmiddels een vaste plek op onze menukaart verworven! Nu is het natuurlijk weer tijd voor nieuwe Specials.

Door de drukte rondom de nieuwe vestiging was het er nog even niet van gekomen deze te bedenken, maar afgelopen weekend is onze ontwerper Marcel aan de slag gegaan om ze mooi vorm te geven. Ben jij ook zo benieuwdย  hoe het allemaal gaat smaken? De Pumpkin Spice Milkshake is nu al onze favoriet! Maar we denken dat ook de andere Specials: Sugar bread French Toast, Red Velvet Pancakes, Snapple Lemonade en Banana Hot Chocolate het super goed zullen doen ๐Ÿ™‚ Deze Limited Edition Specials zullen ook als we open gaan op Emiclaer nog te verkrijgen zijn! Op welke Special verheug jij je het meest?

 

 

Lisette de Jong

Lisette volgde afgelopen jaren diverse bakkers- en patisserieopleidingen en is trotse eigenaresse van The Blueberry in Amersfoort Centrum en in Amersfoort Noord. Bij The Blueberry is dan ook alles met liefde huisgemaakt. Lisette is gek op bakken, reizen, haar man Marcel en haar twee katten Lemon en Mango.