fbpx
logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.
FOLLOW US
Top
 
 / Amersfoort-Noord  / BOUWUPDATE: De werkzaamheden op Emiclaerhof 40 zijn gestart!
8 jan

BOUWUPDATE: De werkzaamheden op Emiclaerhof 40 zijn gestart!

Zoals je misschien inmiddels wel weet, gaan wij een tweede vestiging van The Blueberry starten in Amersfoort-Noord. In Winkelcentrum Emiclaer wel te verstaan. Zelf ben ik opgegroeid in Kattenbroek en heb ik zelfs enkele jaren gewoond in het winkelcentrum zelf. Toen ik ging samenwonen met Marcel, was de keuze om naar Kattenbroek terug te gaan al snel gemaakt. Een fijne wijk: fris, gezellig en dynamisch. Met natuurlijk een heel fijn winkelcentrum om de hoek. Toen The Blueberry lekker begon te lopen, kwam het idee afgelopen zomer om misschien een tweede vestiging te starten. Waar beter, dan bij ons op de hoek, in het gezellige Emiclaer?!

 

Het pandje, wat gelegen is tegenover de Albert Heijn, werd in mijn jeugd nog gebruikt als stoffen en -handwerkwinkeltje. Daarna zat er een slijterij in. Afgelopen circa 2 jaar heeft het pand leeggestaan. Tot afgelopen zomer Winny’s Soulfood er tijdelijk een pop-up store vestigde. In overleg met verhuurder Wereldhave konden we per 1 januari de sleutel krijgen, zodat we konden gaan verbouwen.

Vanochtend is de verbouwing in volle vaart gestart. Om van de winkel een horecabedrijf te maken, zijn er namelijk wel wat aanpassingen nodig. Zo komen er 2 nieuwe toiletten in, wordt er verwarming geplaatst, de meterkast verzwaard en natuurlijk een keuken gebouwd. De banken die in het pand komen worden gemaakt door meubelmaker Jan Landsheer, hij heeft ook de banken gemaakt op onze vestiging op de Hof 21. De komende weken zal er dus druk geklust worden in het pandje, en zal ik zelf ook druk aan de slag gaan met verven, bekleden van banken, timmeren aan de bar en natuurlijk de inrichting voor mijn rekening nemen (samen met Marcel natuurlijk). We zien er heel erg naar uit om begin maart onze deuren te kunnen openen voor het publiek, maar we houden nog even een slag om de arm met een echte datum. Want zoals je vast wel weet, met verbouwen weet je nooit precies wat je tegenkomt…

Volg alle ontwikkelingen ook opย Facebookย enย Instagram

Lisette de Jong

Lisette volgde afgelopen jaren diverse bakkers- en patisserieopleidingen en is trotse eigenaresse van The Blueberry in Amersfoort Centrum en in Amersfoort Noord. Bij The Blueberry is dan ook alles met liefde huisgemaakt. Lisette is gek op bakken, reizen, haar man Marcel en haar twee katten Lemon en Mango.